Chokolade-skønhed er universets smukkeste

Miss Universe-vinder Leila Lopes: - Jeg er meget tilfreds med, hvordan Gud har skabt mig

Leila Lopes jubler over sejren ved Miss Universe. Skønheden kommer fra ludfattige Angola. (Foto: AP)
Leila Lopes jubler over sejren ved Miss Universe. Skønheden kommer fra ludfattige Angola. (Foto: AP)

Leila Lopes fra Angola er universets smukkeste kvinde. Den mørke skønhed blev her til morgen kåret som Miss Universe ved en stor gallafest i Sao Paulo i Brasilien.

Leila Lopes er Angolas første Miss Universe-vinder og afløser dermed Mexicos Ximena Navarrete, som har beklædt den ærefulde post i et år.

Den 25-årige model vandt ikke kun, fordi hun kunne bære en stropløs, cremefarvet kjole med ynde. Hun vandt også, fordi hun kunne besvare dommernes spørgsmål uden at lyde ubegavet.

– Jeg er meget tilfreds med, hvordan Gud har skabt mig, og jeg ville ikke ændre noget som helst, lød hendes svar på et af spørgsmålene.

LÆS OGSÅ: TV: Fodboldstjerne træner Miss Universe

– Jeg betragter mig selv som en kvinde begavet med en stor indre skønhed, lød et andet svar, som åbenbart faldt i dommerpanelets smag.

Leila Lopes vandt foran den 23-årige ukrainer Olesia Stefanko og hjemmebanefavoritten Priscila Machado. Miss Filippinerne og Miss Kina sluttede også i top fem.

89 skønheder deltog i konkurrencen, herunder danske Sandra Amer, 21. Sandra Amer kvalificerede sig ikke blandt de 16 sidste deltagere.