SIDSTE CHANCE: Strandbabe søges

Hvis du ender med at løbe med æren som den hotteste Miss Beach Babe 2011, kan du vinde et eksklusivt babeshoot i Ekstra Bladet

Det varme sommervejr har allerede lokket mange piger i bikinien. Her er det badenymfer i søen på den netop overståede Roskilde Festival. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Det varme sommervejr har allerede lokket mange piger i bikinien. Her er det badenymfer i søen på den netop overståede Roskilde Festival. (Foto: Thomas Lekfeldt)

På grund af regnvåde sommervejr er kåringen af Miss Beach Babe 2011 rykket til Copenhagen Beach Partysøndag 10/7 kl. 18:00 på Amager Strandpark. Håbefulde piger kan derfor stadig nå at være med - men det er sidste chance!

LÆS OGSÅ: Årets Roskilde-babe har endnu ikke mødt nogle lækre fyre

I år finder Ekstra Bladet sommerens lækreste strandsild under Copenhagen Beach Party.

Hvis du mener, at du er bikiniklar og har lyst til at dyste om titlen som Miss Beach Babe 2011 så tilmeld dig på http://covermodel.dk/beachbabe - der er endnu få ledige pladser i konkurrencen.

Hovedpræmien er en superflot babeserie i bikini publiceret i flash!-tillægget i Ekstra Bladet. flash!-tillægget handler om kendte fra ind- og udland, babes og kultur.

Du bliver stylet og makeuppet til din fotosession af professionel makeupartist og stylist. Fotografen er fra covermodel.dk

Konkurrence-reglerne:

Op til 30 piger deltager i konkurrencen. Pigerne vælges af dommerne ud fra dem, der tilmelder sig konkurrencen.

Hver pige får 20 sekunders catwalk på Danmarks eneste beach-catwalk scenen iført strand-beklædning (dvs. bikini eller lignende).

Herefter udvælger dommerne 8 piger ud, der går videre til finalerunden. I finalerunden får hver pige op til 60 sekunder til at forføre dommerne og publikum efter eget valg.

Vinderen får et eksklusivt fotoshoot af covermodel.dk og titlen 'Årets Miss Beach Babe 2011' samt sine flotte nye babefotos publiceret i flash!-tillægget i Ekstra Bladet.

Mød op og deltag i festen

Hvis du bare vil nyde en kold fadøl og den danske sommer, så mød op på søndag og overvær konkurrencen, når Miss Beach Babe 2011 afgøres på Danmarks eneste beach-catwalk. Der er gratis adgang for alle. Læs mere på Copenhagen Beach Party's officielle hjemmeside.