Sig skål og god aften til Pamela Anderson

Den barmfagre blondine er værtinde ved Scandinavian Style Mansion-festen i København 11. juli

Det er ikke hver dag, man får lejlighed til at 'mingle' med og hilse på en stjerne af Pamela Andersons statur, men mandag 11. juli bliver der mulighed for det i København.

Den storbarmede blondine besøger for første gang byen i anledning af et eksklusivt arrangement på hotel Sct. Petri, som Hollywood-konceptet Scandinavian Style Mansion ved eventmager Claus Hjelmbak står bag.

Pamela Anderson er såkaldt værtinde for begivenheden, som ventes at tiltrække en mængde danske Liste A-kendisser. Desuden er 100 VIP-billetter til 2.520 kr. pr. styk sat til salg fra Billetlugen, hvorved mere 'almindelige' danskere også kan sikre sig adgang.

skaf billetter her

Britneys fødseldag
Festen er en slags Hollywood-begivenhed, der nu er flyttet til København. Claus Hjelmbak fik for alvor gang i festen, da det i 2007 lykkedes ham at få Britney Spears til at fejre sin 26 års-fødselsdag ved festen.

Siden har også Sharon Stone, Lindsay Lohan og Katy Perry figureret som værtinder ved tilsvarende arrangementer.

Og nu drejer det sig altså om ikke mindre berømte Pamela Anderson, der blandt sine fortjenester kan tælle, at hun er den model, der flest gange har smidt tøjet i Playboy Magazine.

Superspændt
- Jeg er superspændt på at holde arrangementet for første gang i Danmark. Det bliver en 'once in a lifetime'-mulighed for danskere, der ikke lige kan hoppe på en flyver til Hollywood, til at 'mingle' med et kæmpenavn som Pamela Anderson og den danske kendis-elite iøvrigt, siger Claus Hjelmbak til ekstrabladet.dk.

- Danmark er mit hjemland, og jeg vil selvfølgelig gerne have, at det bliver en ligeså stor succes her, som det har været i Hollywood, siger Hjelmbak, der har boet 20 år i Amerika.

0 kommentarer
Vis kommentarer