Vis dine bryster, og vind plastikpatter

Den er god nok! Står du og er lidt træt af dine bryster, så prøv konkurrencen 'Boobs For Shaker', så får du det nemlig meget bedre, eller bare muligheden for at blotte dine bryster i fuld offentlighed

Diskoteket 'Karizma' i Slagelse opfordrer deres kvindelige gæster til at flashe deres bryster, hvor vinderen præmieres med et par silikonebryster. (Foto: Colourbox)
Diskoteket 'Karizma' i Slagelse opfordrer deres kvindelige gæster til at flashe deres bryster, hvor vinderen præmieres med et par silikonebryster. (Foto: Colourbox)

En ny konkurrence, Boobs For Shaker, har netop fundet vej til Slagelses største natklub. Flash dine bryster, og vind et par silikonebryster. Sådan beskriver diskoteket 'Karizma' konkurrencen på deres Facebook.

Konkurrencen går ganske enkelt ud på, at kvinderne skal gå op til dj'en på Karizma, enten torsdag eller lørdag, og sige 'Boobs For Shaker'. Derefter vil der blive spillet en festlig lille Jingle, hvor kvinden så skal flashe sine 'boobs' ud til hele Karizma.

Bagefter modtager den friske deltager en gratis Shaker og er samtidig direkte videre i konkurrencen om et par struttende silikonebryster.

Der kan også stemmes på de bryster, man synes 'fortjener' et 'boobjob'. Så alle viste bryster vil blive tilgængelige på Cult's egen hjemmeside.

Det har desværre ikke været muligt at få en kommentar fra Cult.

Der er indtil videre 108 deltagere, og konkurrencen strækker sig fra den. 9. juni frem til den. 31 august.

Læs mere om konkurrencen her.

Hvad synes du om konkurrencen? Skriv din mening under artiklen!

1 af 2 Konkurrencen finder sted på 'Karizma' hver torsdag og lørdag frem til den. 31 august.
2 af 2 Diskoteket 'Karizma' i Slagelse opfordrer deres kvindelige gæster til at flashe deres bryster, hvor vinderen præmieres med et par silikonebryster. (Foto: Colourbox)
0 kommentarer
Vis kommentarer