Send din hund til audition

Hvis du drømmer om, at din hund skal have en stor skuespillerkarriere, så send den til auditon på Det Ny Teater

Hvis du gerne vil have, at din hund skal få en stor skuespillerkarriere, så send den til audition på teaterforestillingen 'Annie'(Foto: AP)
Hvis du gerne vil have, at din hund skal få en stor skuespillerkarriere, så send den til audition på teaterforestillingen 'Annie'(Foto: AP)

Hvis du mener, at din hund har lige, hvad der skal til for at blive en stor skuespiller, så har du nu mulighed for at sende den til audition på Det Ny Teater, som søger en hund, der skal være med i opsætningen 'Annie'.

Men selv om du mener, at din hund er det oplagte valg, er der nogle krav, den skal opfylde for at få rollen som Annies hund Sandy. Teatret søger nemlig en hund, der er minimum 40 cm høj, lysebrun, gylden eller sandfarvet, og derudover skal den være veldresseret og rolig.

Skal tilmeldes inden
Audition vil blive afholdt mandag den 20. juni fra klokken 15.00, og det foregår på Det Ny Teater, Gammel Kongevej 29, 1610 København V.

Hunden skal tilmeldes inden, og audition-skemaet kan downloades på teatrets hjemmeside under Auditions/Job.

Teaterforestillingen 'Annie' får premiere på Det Ny Teater den 14. september, og hvis din hund bliver udtaget til rollen, får den mulighed for at spille sammen med kendte skuespillere som bl.a. Ole Thestrup og Ditte Gråbøl.

0 kommentarer
Vis kommentarer