Linie 3 genopstår

De musikalske spasmagere indkalder til pressemøde på torsdag

De tre herrer har skovlet penge ind på deres shows. (Foto: Jørgen Sperling)
De tre herrer har skovlet penge ind på deres shows. (Foto: Jørgen Sperling)

Efter seks års pause er trioen med musik og billige grin på repertoiret, Linie 3, ved at gøre klar til en ny tur i manegen.

Thomas Eje, Anders Bircow og Preben Kristensen har indkaldt til pressemøde på torsdag i Tivoli, hvor de ifølge invitationen til pressen vil fortælle om deres ’kommende planer’.

Hvad de planer går ud på, har det ikke været muligt at få nogen til at afsløre, men mon ikke der er tale om et come back-show, der både skal foregå i Tivoli og senere turnere rundt om i landet.

Rygter om gendannelse
Siden Thomas Eje vendte hjem fra sit mislykkede og hundedyre ophold i Las Vegas, hvor det ikke lykkedes ham at slå igennem, har det svirret med rygter om trioens gendannelse, som medlemmerne da heller ikke kategorisk har afvist ville blive til virkelighed. Under hvilken form det skulle foregå, har de først skulle blive enige om.

Preben Kristensen har tidligere sagt, at han gerne så det ske i en koncert-form, hvor der var mindre fokus på spas og parodier og mere på musikken. Men om det bliver i sådan en sammenhæng, veteranerne byder velkommen til publikum igen, må man vente med at høre nærmere om til på torsdag.

Pengemaskinen Linie 3
Linie 3 har været dansk showbiz mest markante pengemaskine. Millioner væltede ind i de gode år, og alle tre blev mange-millionærer.

Pengetanken er dog blevet noget slunken hos navnlig Eje og Bircow de senere år, og kun Preben Kristensen har formået at holde fast i en stor del af formuen.

Det seneste Linie 3-show var i 2004, hvor trioen markerede deres 25 års jubilæum.

Dengang stod manager Niels Wenkens stadig bag dem. Han døde i 2009. Istedet er det Arne Worsøes ICO-selskab, der skal føre planerne ud i livet.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.