Annonce:
Annonce:

Frödin ny partner i Zirkus Nemo

Peter Frödin er klar til dårligt lønnet job hos Søren Østergaard i det gale zirkus

Søren Østergaard har hyret Peter Frödin. (Foto: Steen Brogaard og Benjamin Kürstein)
Søren Østergaard har hyret Peter Frödin. (Foto: Steen Brogaard og Benjamin Kürstein)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Ingen af dem er helt raske mellem ørerne, men et par sæsoner med variete i Tivoli overbeviste dem om, at de kan finde ud af at arbejde sammen. Og da Peter Frödin sidste sommer for første gang oplevede Søren Østergaard i Zirkus Nemo, var han solgt.

- Endelig er det på plads, og det ligger helt fast, at Peter bliver min kunstneriske makker i Nemo. Der har været en masse praktiske ting, der skulle falde på plads, og det er nu sket, så nu kan vi springe ud og erklære os for partnere, fortæller en entusiastisk Søren Østergaard.

Dårligst betalte job
Der er ikke bankaftaler med i formuleringen om ’en masse praktiske ting, som skulle falde på plads’, for det er fortsat Østergaard selv, der står for finanserne til det, han kalder de dårligst betalte job i Danmark.

- Nemo kan ikke betale en løn, der svarer til, hvad Frödin eller de øvrige ville kunne få mange andre steder. Det har vi for få sæder til. Men Peter skal bare være glad for, at han får en dejlig vogn at bo i, griner zirkus-direktøren.

Den nye zirkus-sæson byder også på to nye 'nummer-piger' med kvast i 'nummeren'. Det er Helle Dolleris og Laura Kvist Poulsen, der er to muntre kvinder, som mange vil kende fra bl.a. 'Emmas dilemma' og 'Krysters Kartel'.

- Og den store nyhed er også, at vi til sommer ikke længere skal ligge ved vandet i Charlottenlund, men rykker ind ved Kvæsthusbroen i København. Man kan vel nærmest ikke få en mere central og fornem placering - sådan ved siden af Skuespilhuset.

Sidste år fik Østergaard en nyt og større telt - eller fik og fik - egentlig tilhører teltet Cirkus Arenas Berdino-familie, men Østergaard leaser det, og trods det betydeligt større telt havde han sidste år en belægningsprocent på 80.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: