Dansk topmodel på job i Matas

Vinderen af Danmarks Næste Topmodel fik onsdag sin debut på jobbet, da hun åbnede en ny Matas-forretning

Caroline Bader blev Danmarks Næste Topmodel, og nu er hun begyndt på arbejde. (Foto: sbstv)
Caroline Bader blev Danmarks Næste Topmodel, og nu er hun begyndt på arbejde. (Foto: sbstv)

LÆS OGSÅ: 14-årige Caroline vandt sex-tema i Topmodel

For første gang siden hun vandt titlen som Danmarks Næste Topmodel i Kanal 4-programmet af samme navn, tog Caroline Bader en tur på catwalken i sit første officielle job sammen med de to andre finalister i programmet.

Det skete, da Matas havde grand opening på en ny butik i Københavns centrum.

Selvom den nu 15-årige Caroline flere gange har taget turen op og ned ad diverse catwalks i programmet, så var det alligevel noget andet pludselig at være booket til et job.

- Det er helt vildt. Jeg har glædet mig så meget, og det her er bare 100 procent anderledes, end når vi har optaget programmet, fortalte Caroline Bader, der dog ikke kunne lægge skjul på nervøsiteten.

- Jeg er altid nervøs, grinede hun.

Caroline i modelskole
Men heldigvis er den unge pige ikke helt alene - med sig rundt på sine kommende jobs har hun Jacqueline Friis-Mikkelsen, der holder et vågent øje med hende.

- Jeg sørger for at være ved hende og bakke hende op. Jeg bliver sådan lidt mor-agtig, siger hun.

Men der er også stor forskel på at være med i et tv-program og så skulle begå sig som model i den virkelige verden. Derfor kommer Caroline Bader i en slags modelskole.

- Vi bruger meget tid på at tale med både hende og hendes forældre om, hvad det her indebærer, sådan at hun er gearet til det pres, hun vil blive udsat for, fortæller Jacqueline Friis-Mikkelsen.