Franske fans kårer Emmelie til vinder

Ikke kun bookmakerne har det danske bidrag som vinder af det europæiske Melodi Grand Prix

En glad men også overrasket Emmelie med statuetten fra de franske fans overrakt af Nisay Samreth fra eurovison-fr.net, der kunne fortælle, hun har den bedste sang blandt de 39 bidrag. (Foto: Mogens Flindt)
En glad men også overrasket Emmelie med statuetten fra de franske fans overrakt af Nisay Samreth fra eurovison-fr.net, der kunne fortælle, hun har den bedste sang blandt de 39 bidrag. (Foto: Mogens Flindt)

MALMØ (Ekstra Bladet) Det franske netmedie eurovision-fr.net har sin helt klare favorit forud for det internationale Melodi Grand Prix i Malmö i næste uge.

I en afstemning på sitet, har de fransktalende grand prix-fans afgivet deres stemmer fra 1-12 for den bedste sang blandt de 39 deltagerlande, og her kom Emmelie de Forests 'Only Teardrops' helt til tops.

- Hun har en fantastisk sang. Jeg elsker hendes sceneoptræden og så har hun en god personlighed, siger redaktør på eurovision-fr.net, Nisay Samreth, der kunne overrække en statuette for bedste sang til den danske deltager.

Pas på fløjten, EmmelieDansk MGP-håb er håbløs

Om de franske fans får ret i, det danske bidrag er den bedste sang i årets slagerkonkurrence, bliver først afgjort lørdag den 18. maj. Sidste år havde franskmændene ret og stemte den senere vinder Loreens 'Euphoria' ind som bedste sang, hvorimod de havde knap så meget held med krystalkuglen i 2011 og 2010, hvor henholdsvis Amaury fra Frankrig kun fik en 15. plads og Kristina fra Slovakiet røg ud efter semifinalen.

Emmelie de Forest og sangen 'Only Teardrops' har dog lagt sig så klart i spidsen for feltet af deltagere, at man kan begynde at tale om en dansk storfavorit. Og hun har været storfavorit hos de udenlandske bookmakere til at vinde Eurovision, siden hun den 26. januar vandt i Herning.

- Jeg synes, det er dejligt, at folk godt kan lide sangen og tager så godt imod den og tror på den ude i Europa. Det giver mig energi, siger det danske Grand Prix-håb.

Alle på knæ for Emmelie