Annonce:
Annonce:

TV: I aften gi'r jeg alt

Før sangdystens 1. runde: Storfavoritten Emmelie glæder sig til at synge Danmark i Grand Prix-finalen

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

MALMØ (Ekstra Bladet): Man kan ikke gå mange meter hen ad fortovet i Malmø i selskab med Emmelie de Forest uden at blive stoppet af ivrige autografjægere, der vil have danskerens krusedulle og ønske hende held og lykke med aftenens 1. semifinale ved Det Europæiske Melodi Grand Prix.

Og selv om Emmelie har fokus rettet direkte mod selve sangkonkurrencen, smiler hun venligt til alle og skriver sit navn for gud ved hvilken gang til sine mange fans.

Danmarks Eurovision-håb: De siger jeg vinder

Sommerfuglene er så småt begyndt at baske rundt i Emmelies mave. I aften tager hun forhåbentlig første skridt på vejen mod den totale Grand Prix-succes, som bookmakere og fans i hele Europa spår, at hun vil få.

- Jeg glæder mig. Meget! Og jeg kan mærke, at jeg er mere og mere spændt, siger Emmelie de Forest, der endnu ikke er direkte nervøs.

Annonce:

- Det bliver jeg først, lige inden jeg skal på scenen, når jeg står ude bagved og kan høre publikum i salen, fortæller den 20-årige Mariager-pige.

Men når først musikken spiller, og Emmelie får lov at synge 'Only Teardrops', skal nerverne nok være i ro. Sang er hendes helt rette element.

Emmelie sprudlede i fyldt arena

Når Emmelie de Forest synger, føler hun sig tryg - selv foran 125 millioner europæiske tv-seere. Den gæve jyske pige har hele vejen fra den danske Grand Prix-sejr i januar og frem til nu holdt fast i sit naturlige look og sin lige så naturlige måde at være på. Og det er da også det, der er hendes våben i kæmpen for at kvalificere sig selv og hele Danmark til lørdagens finale.

- Jeg skal bare være mig selv i aften. Synge sangen. Virkelig leve mig ind i den. Give alt, hvad jeg har i mig. Jeg vil bare været i nuet og være ærlig, siger hun.

Annonce:

Slår autopiloten til
Emmelie de Forest kan selv høre forskel på, når hun giver sig fuldt ud, og når hun slår 'Only Teardrops'-autopiloten til, som hun udtrykker det. Det sidste kommer ikke til at ske i aften, lover hun hele Danmark.

- Det er specielt at skulle repræsentere sit land. Jeg glæder mig så meget til at synge sangen, siger storfavoritten og gentager:

- Jeg vil give alt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: