Felix Smith vært ved MGP

For tredje gang skal Felix Smith være vært ved Melodi Grand Prix - og han bliver ved til Danmark vinder det internationale

- Jeg siger ikke, hvem det er, siger Felix Smith om sin medvært. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
- Jeg siger ikke, hvem det er, siger Felix Smith om sin medvært. (Foto: Jesper Stormly Hansen)
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

I 2009 havde han Birthe Kjær ved sin side. Tidligere i år stod Julie Berthelsen på scenen med ham. Når Danmarks Radio i 2011 blænder op for Melodi Grand Prix er det igen med Felix Smith som vært - til gengæld er det stadig en velbevaret hemmelighed, hvem der skal holde Felix Smith i hånden igennem showet i februar.

LÆS OGSÅ: Veteranen og nybegynderen og Her er MGP-værterne

- Ja, det er jo nok ikke den store overraskelse, at jeg skal være vært. Det har jeg været de sidste to år. Men det er meget spændende, hvem der også skal være med. Jeg kan bare sige, at jeg glæder mig meget, siger Felix Smith til Ekstra Bladet.

- Kan du ikke bare sige om det er en kvinde - eller måske en gammel kending?

- Nej, griner værten med det sjældent velfriserede hår.

Brug for nye kræfter
Forberedelserne til årets store danske musikfest er allerede i gang, og rekord mange har indsendt deres bud på en vindersang - helt præcis 663 sange har Danmarks Radio modtaget.

- Det er så fedt, for vi er afhængige af nye kræfter til showet. I 1980'erne var det de samme kunstnere hvert år - og den går bare ikke det her årtusinde. Der skal ske noget nyt, siger Felix Smith, der mener, at det 'bad taste'-mærkat, der i mange år klæbede til Melodi Grand Prix, er forsvundet.

Selv om musikken er omdrejningspunktet i Melodi Grand Prix'et, så er det ikke det vigtigste for den efterhånden ret rutinerede tv-vært.

Gulerod
- Jeg tænker på at gøre mit job så godt som muligt. Det driver mig at gøre mit håndværk godt. Og jeg bliver ved til vi vinder! Det kan godt være at musikerne er vilde efter at spille for 80 millioner mennesker i Europa, men for alle folkene omkring produktionen er det en kæmpe gulerod at få lov til at lave det internationale show, siger Felix Smith.

Det danske Melodi Grand Prix løber af stablen den 26. februar i Ballerup, men allerede på næste fredag er Felix Smith aktuel i DR's nye underholdningsshow 'Hva' så Danmark.'

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind