Annonce:
Annonce:

Bridget Jones bliver til musical

Spektakulære Lily Allen skal komponere sang og musik, når 'Bridget Jones Diary' bliver til musical i London

Bridget Jones bliver til musical. (Foto: Cinetext)
Bridget Jones bliver til musical. (Foto: Cinetext)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Mange kvinders yndlingsfilm bliver nu til en musical i London. Efter planen bliver 'Bridget Jones Diary' sat op på London West End i 2011, så alle sørgmodige kvinde kan svømme sig hen i overvægtig melankoli.

Da den populære film blev set verden rundt, var det med rene klassikere som Aretha Franklins 'Respect', 'It's Raining Men' og 'All By Myself' som lydtæppe. Men til musicalen skal der komponeres ny musik som supplement.

Det helt store spørgsmål har været, hvem der skulle skrive den nye musik. I dag er det så kommet frem, at det er selveste Lily Allen, der skal skrive i hvert fald en del af den - og ret sikker nogle kontante tekster til. Det skriver Deadline London.

Flov minister
Valget af Lily Allen må betegnes som ret friskt. Selv den britisk premierminister David Cameron har en holdning til hende. Han har tidligere givet udtryk for, at han bliver pinligt berørt, når han hører hendes musik sammen med sine børn.

Helen Fielding, der står bag dagbogen, har også selv nogle sangtekster i ærmet. Men lige nu knokler hun med at skrive på musicalmanuskriptet.

Jack Davenport står til at få rollen som Daniel Cleaver, der spilles af Hugh Grant i filmen. Hvem der skal spille Bridget Jones er endnu ikke besluttet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: