Boyzone-sanger i dansk MGP

Sang nummer 10 i årets Melodi Grand Prix er blevet til hjemme hos den store internationale popstjerne Ronan Keating i Irland

Lars Halvor Jensen og Martin M. Larsson står sammen med den irske stjerne bag sang nummer 10. (Foto: Agnete Schlichtkrull/DR)
Lars Halvor Jensen og Martin M. Larsson står sammen med den irske stjerne bag sang nummer 10. (Foto: Agnete Schlichtkrull/DR)
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Flere af sangene i årets Melodi Grand Prix bliver, som det er blevet tradition, fremført på engelsk.

Det har en ganske god forklaring for i hvert fald sang nummer 10. Det er nemlig irske Ronan Keating, der står bag deltagerfeltets sidste sang.

Sammen med danske Lars Halvor Jensen og Martin M. Larsson har boyband-forsangeren skrevet musik og tekst til 'Believe Again', som synges af århusianske Niels Brinck.

Niels Brinck kendes nok bedst som manden bag kendingsmelodien til TV 2-serien 'Anna Pihl' ('In The End I Started'), og så var det ham, der sidste år skrev hittet 'The One' til 'X Factor'-Martin.

Hjemme hos Ronan
Lars Halvor Jensen og Martin M. Larsson har tidligere skrevet musik til blandt andet internationale kunstnere som Paula Abdul og Sugababes. Og det var på en af deres mange rejser ud i verden for at arbejde sammen med de store navne, at de første gang mødte Ronan Keating.

Og det endte altså med, at de to danske sangskrivere sad hjemme hos Boyzone-stjernen i Irland og sammen med ham skrev sang nummer 10 til årets danske Melodi Grand Prix. Det fortalte de til Ekstra Bladet under dagens pressemøde.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+