Annonce:
Annonce:

Stjerner til hest

Teatret i Dyrehaven får kæmpebudget på 20 mio. til sommerens udendørs-forestilling

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur
Det Kongelige Teaters operachef Kasper Bech Holten er kendt som en begejstret mand, men i går havde præsentationen af drengerøvsromanen 'Ivanhoe' i hans egen iscenesættelse nær taget pusten fra ham.

Ikke bare er det første gang, at et dansk teaterstykke får et budget, der er en film værdig - nemlig 20 mio.

Han får også et hold af nogle af de bedste danske skuespillere samt en hær på godt 400 mennesker til at hjælpe sig med kæmpeprojektet.

Det handler om Teatret i Ulvedalene, hvor 70.000 tilskuere hen over sommeren får mulighed for at opleve spektakulært udendørs-teater i Dyrehaven.

Og Nikolaj Lie Kaas må være typecastet i rollen som den mutte, dybe og renfærdige Ivanhoe. Hans to kvinder vil ingen heller kunne brokke sig over. Charlotte Munck som den mørke jødinde Rebecca, og den lyse Sonja Richter som Lady Rowena.

Ole Ernst er Ivanhoes far og Henrik Jandorf prins John. Lars Bom er ridderen Gilbert, Henrik Koefoed hofsnogen og Peter Gilsfort kong Richard. Men han er jo også lige blevet ridder og har været hos dronningen for at lære at begå sig.

I alt 200 mennesker fra Det Kongelige Teater, Elverhøjkoret, Lyngby-Taarbæk Harmoniorkester og den lokale sportsrideklub samt Middelaldercentret på Falster vil være på scenen hver aften under forestillingen.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: