Nøgen Keld Heick med sur datter

Far-datter-show nu med bar røv og slips

Det er ikke hverdagskost at se 67-årige Keld Heick i bar røv og slips sammen med datteren Annette. Foto: PR
Det er ikke hverdagskost at se 67-årige Keld Heick i bar røv og slips sammen med datteren Annette. Foto: PR

Kun tåber frygter ikke havet, siger man. Og kun tåber undervurderer Heick-familien. I hvert fald må man konstatere, at den får fuld skrue, når de har noget på hjertet - som lige nu, hvor de sælger deres nye show på Annette som den stramtandede, sure datter og Keld som den splitternøgne og bodypaintede far med slipset, der i den grad hænger forneden.

Keld Heick fyret fra TV2 Charlie

- Vi går all in, når det skal være, og det skal det nu, griner Annette, der indrømmer, at den bodypaintede Keld er en idé fra en af vennerne.

- I sin tid var det jo mig, der sprang ud som bodypaintet, og så syntes vi, at far og jeg ligesom skulle bytte roller. Men som altid, når der skal ske noget nyt, skal det gå igennem min mor, og hvis hun først synes, at noget er ok, så er min far frisk på det hele, smiler hun.

Keld Heick gider ikke Melodi Grand Prix

- Faktisk sagde min mor: 'Det var da på tide, at du kom på den tanke', da jeg nervøst ringede for at forelægge mine tanker og ideer til showet.

41-årige Annette og hendes 67-årige far har ikke optrådt på scene sammen, siden Annette var 12-13 år.

Annette Heick på vej mod den økonomiske overflade

- Jeg ville så gerne spare sammen til et Philips musikanlæg, og så sagde min far, at jeg kunne få 25 kr. per aften for at synge kor, når de var ude at spille. Anlægget kostede vist 2000 kr., og jeg gik møjsommeligt og lagde til side, til beløbet var skrabet sammen. Den dag, jeg præcist havde pengene, kvittede jeg jobbet, og min far blev skide sur, for vi skulle ud at spille om aftenen, men jeg nægtede blankt, for nu havde jeg jo sparet sammen til mit anlæg, fortæller Annette og tilføjer med et glimt i øjet, at hun har besluttet, at hendes far også kan få 25 kr. per aften, når de skal rundt på turné med deres far-datter-show.

Heksen Heick

- Hvis far stoppede nu, ville han dø. Han skal bæres ned fra scenen. Den og samværet med publikum er hans liv. Det eneste, min mor kan få ham til, er at drosle lidt ned. Og så må vi jo se, om det lykkes.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.