Emmelie må aflyse - fans svigter

Den danske Grand Prix-vinder kommer alligevel ikke ud at spille for sine fans dette efterår. Der ikke solgt billetter nok til hendes koncerter

Emmelie de Forest kan ikke fylde koncertsalene og må derfor udskyde sin turné. (Foto: AP)
Emmelie de Forest kan ikke fylde koncertsalene og må derfor udskyde sin turné. (Foto: AP)

Både i Danmark og i Tyskland har mange fans glædet sig til at høre, hvad Emmelie de Forest har at byde på ud over Grand Prix-hittet 'Only Teardrops' - men ikke mange nok!

Emmelies fødder udødeliggjort

Emmelie de Forest har nemlig udskudt sine efterårskoncerter i både herhjemme og i Tyskland - på ubstemt tid. Det skrev hun i aftes på Facebook.

'Jeg er utrolig ked af at mine koncerter i denne omgang må udsættes, da det er noget jeg har set meget frem til. Der er meget der skal gå op i en højere enhed og derfor har vi været nødt til at tage denne beslutning for nu. Jeg håber på jeres forståelse og glæder mig til at møde jer live så snart som muligt. Varme tanker og masser af kærlighed fra mig til jer! E'.

Plade og tv
Emmelie de Forests manager, Anders Fredslund-Hansen, bekræfter, at Eurovision-vinderens koncerter ikke bliver til noget i denne omgang.

- Det er en prioritering. Der er så mange andre ting, hun skal. Hun skriver for tiden på en ny plade og så er der masser af tv-shows, siger han til Ekstra Bladet.

Emmelie: - Jeg har kun haft halvanden fridag

Emmelie de Forest er blandt andet hyret til at spille nytårsaften til et kæmpe show på det olympiske stadion i Beijing.

Har ikke solgt nok
- Har de udskudte koncerter også noget at gøre med billetsalget?

- Ja. Det er ikke gået helt som ventet, så det er klart, at det også har indflydelse. Hvis der var bankede udsolgt til alle hendes koncerter, var de nok blevet opprioriteret, erkender Anders Fredslund-Hansen.

Uventet flop af Emmelie

Selvom der er nok at se til for Grand Prix-vinderen, så synes Emmelie de Forests manager, at det er lidt synd, at hun ikke får lov til at spille for sine fans.

- Det er jo det, hun elsker allermest. Men vi må bare erkende, at der skal mere end et hit til at fylde en koncertsal, siger han.