Annonce:
Annonce:

Kendte gætter på Christiane som Eurovision-vært

Louise Wolff, Christiane Schaumburg-Müller O'Connor og Emil Thorup er blandt buddene

Christiane nævnes af flere som favorit til det prestigefyldte job. (Foto: Mogens Flindt)
Christiane nævnes af flere som favorit til det prestigefyldte job. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Når Danmark i maj er vært for den store internationale musikkonkurrence, Eurovision, vil millioner af menneskers øjne være rettet mod den vært, der bliver valgt til at guide seerne igennem aftenen.Derfor er det et vigtigt valg. Da Danmark sidst var vært ved Eurovision i 2001, var det Natasja Crone og Søren Pilmark, der havde æren, men de fik efterfølgende stor kritik for deres optræden.

Skal vi undgå det igen, så skal vi i følge de danske kendisser diske op med vores stærkeste værter, men hvem det er, er der flere bud på.

Ligner en superstjerne
- Det skal være Christiane (Schaumburg-Müller O'Connor, red.), siger Lina Rafn, der selv er vant til at være på skærmen i X Factor.

Annonce:

- Christiane ligner en superstjerne, hun er super professionel og lynende begavet. Hun er vant til at improvisere, og så kan hun tale flydende fransk. Det kan simpelthen ikke være andre, mener Lina Rafn.

Hun håber, at tv-værtinden kan bruge værtsrollen som et springbræt til udlandet.

Skal være Bond-pige
- Hvis hun bliver valgt, så bliver hun opdaget, og det er også dét, jeg under hende. For selvfølgelig skal hun være Bond-pige en dag. Hun skal bare ud over rampen, siger Lina Rafn.

Også modeeksperten Uffe Buchard har Christiane Schaumburg-Müller O'Connor som sin favorit.

- Helt personligt så synes jeg, at Christiane Schaumburg-Müller er det fuldstændigt oplagte valg. Pigen ser 100 procent skandinavisk ud - lige præcis som folk rundt om i verden forestiller sig, at en smuk skandinavisk pige ser ud.

Kan passe alle kjoler
- Hendes mor er oven i købet fransklærer, så hun taler flydende fransk og er i øvrigt super vant til at lave tv. Og sidst men ikke mindst, og det betyder meget for mig, så kan hun passe alle de fede kjoler, siger Uffe Buchardt.

Annonce:

Tv-værtinden Ida Wohlert drømmer ikke selv om rollen som Eurovision-vært, men hun ved godt, hvilken kollega, hun ville pege på.

- Jeg vil sige Louise Wolff. Hun er rigtig god, og så kunne man spice hende op med en skuespiller som Nikolaj Lie Kaas.

- Men hvis jeg var chef, og skulle have et show til at fungere, så ville jeg pege på hende. Man er nødt til at have nogle rutinerede tv-kræfter, og det har hun, siger Ida Wohlert.

Mandlig favorit
Andrea Elisabeth Rudolph, der før har været værtinde på 'Vild med dans', har en mandlig vært som favorit til jobbet.

- Jeg vil helt klart pege på Jacob Riising, ham stemmer jeg på. Han er pisse ligeglad, og det elsker jeg. Han er sjov, og han favner bredt, siger hun.

- Det er svært at pege på en kvindelig vært, for der er så mange gode. Jeg synes Louise Wolff er god, jeg synes Christiane (Schaumburg-Müller O'Connor, red.) er god, og jeg synes Sofie Lassen-Kahlke er god, mener Andrea Elisabeth Rudolph.

Annonce:

Også sangerinden Pernille Rosendahl har en mandlig favorit. Og gerne en, der tør at gå til ekstremerne, og som ikke er bange for at prøve noget nyt.

- Jeg synes, Emil Thorup er fantastisk. Det bliver nødt til at være lidt sjovt. Han kan jo føde på live-tv, og så kan vi se, hvordan de æder den ude i Europa, siger hun og griner.

- Hvis det skal være en kvinde, så synes jeg, at Sidse Babett Knudsen er vildt skøn. Hun er begavet og sjov og lækker, siger Pernille Rosendahl.

Eurovision afholdes i København fra den 6.-10. maj.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: