Annonce:
Annonce:

Her er Grand Prix-værterne

Danmarks Radio har hentet det nye makkerpar i egen rækker

35-årige Jacob Riising og jævnaldrende Louise Wolff skal står i spidsen for Dansk Melodi Grand Prix 2014. (Foto: Finn Frandsen/René Schütze)
35-årige Jacob Riising og jævnaldrende Louise Wolff skal står i spidsen for Dansk Melodi Grand Prix 2014. (Foto: Finn Frandsen/René Schütze)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Når Odense 8. marts lægger arena til årets danske Melodi Grand Prix, bliver det med to velkendte ansigter til at styre slagets gang.

Odense får det danske Grand Prix

Danmarks Radio har fundet værterne i egne rækker, og det med valget af Louise Wolff og Jacob Riising er der talte om to ret rutinerede tv-personligheder.

Det er tredje gang, at 35-årige Louise Wolff skal stå i spidsen for Melodi Grand Prix. Tilbage i 2012 var det sammen med Emil Thorup, og sidste år havde hun sammen med Lise Rønne og Sofie Lassen-Kahlke fornøjelsen af at sende Emmelie de Forest videre til Malmø og sejr i Eurovision Song Contest.

Lir og latexdragter åbner Melodi Grand Prix

I 2013 gjorde de tre værter, hvad de kunne for at stjæle lidt af opmærksomheden fra de 10 solister og grupper, der kæmpede om at vinde Grand Prixet. De tre smukke og hamrende velformede piger startede showet med et brag, da de optrådte i frække latexdragter.

Annonce:

Et uforglemmeligt øjeblik i dansk Grand Prix-historie.Jacob Riising er heller ikke et ubeskrevet blad i Grand Prix-sammenhæng. Hele fire gange har den muntre skuespiller og tv-vært guidet seerne i gennem børnenes Melodi Grand Prix, MGP.

Første gang var i 2005, hvor han styrede løjerne alene. I 2008 havde Jacob Riising selskab af bjønen Bruno, i 2012 var det Sofie Lassen-Kahlle, der stod ved hans side, og sidste år leverede 35-årige Riising et veloplagt og hylende morsomt show sammen med sangerinden Szhirley.

MGP-rekord: Alle vil være den nye Emmelie

Hos Danmark Radio har man i år oplevet en rekordstor interesse for Grand Prix'et. Hele 872 sange har kæmpet om at blive udvalgt til at være med i Odense den 8. marts, og det er langt flere end sidste år. I 2013 ønskede 'kun' 692 sange at kæmpe om pladsen til den internationale sangkonkurrence.

Med valget af Louise Wolff og Jacob Riising som værter er der langt i ovnen til et både smuk og særdeles underholdende Melodi Grand Prix.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: