Danske piger i Victoria's Secrets frække show

De smukke danske modeller Josephine Skriver og Caroline Brasch Nielsen deltog i lingerie-firmaets frække og smukke show i USA

De danske fotomodeller Josephine Skriver og Caroline Brasch Nielsen poserer her med en af deres kolleger, der står yderst til  højre.(Foto: Facebook)
De danske fotomodeller Josephine Skriver og Caroline Brasch Nielsen poserer her med en af deres kolleger, der står yderst til højre.(Foto: Facebook)

Fotografer fra hele verden var på pletten onsdag nat, da undertøjs-giganten Victoria's Secret holdt sit årlige storslåede frække og smukke show på Manhattan i New York. Nogle af verdens mest veldrejede modeller spankulerede på catwalken i frækt og fantasirigt kostume, og i blandt dem var to danske modeller, nemlig Josephine Skriver og Caroline Brasch Nielsen.

Øjne på stilke for Victoria-modellerJosephine og Caroline står som nr. 2 og tre fra venstre i billedet sammen med nogle andre smukke engle, der deltog i showet.(Foto: Instagram)
Josephine og Caroline står som nr. 2 og tre fra venstre i billedet sammen med nogle andre smukke engle, der deltog i showet.(Foto: Instagram)
Både Josephine Skriver og Caroline Brasch Nielsen var stolte som paver over at deltage i det berømte modeshow og lagde billeder fra deres oplevelser ud på deres facebook og instagram-sider. Og det var især Josephine Skriver, der med sine billeder kan give os en flot stemningsbeskrivelse af, hvordan der ser ud backstage til det store show.Josephine og Caroline sidder her forrest i billedet i en bil på vej til afterparty ved Victoria's Secrets showet.(Foto: Instagram)
Josephine og Caroline sidder her forrest i billedet i en bil på vej til afterparty ved Victoria's Secrets showet.(Foto: Instagram)


Josephine Skriver skrev blandt andet:

- Tak Victoria's Secrets for at give mig en af mit livs bedste oplevelser. Jeg havde det fantastisk, og det er stadig helt uvirkeligt, at jeg var en del af verdens mest imponerende show.Josephine Skriver på den røde løber ved Victoria's Secrets Afterparty.(foto: Facebook)
Josephine Skriver på den røde løber ved Victoria's Secrets Afterparty.(foto: Facebook)
.