Basims afløser skal findes i Aalborg

Der er lagt op til folkefest to lørdage i træk i Aalborg til næste år

Basim var en suveræn vinder af Grand Prix'et 2014. Næste års Eurovision-deltager skal kåres i Aalborg. (Foto: Mogens Flindt)
Basim var en suveræn vinder af Grand Prix'et 2014. Næste års Eurovision-deltager skal kåres i Aalborg. (Foto: Mogens Flindt)

I år vandt Basim i Odense, men næste gang, at vinderen af det danske Melodi Grand Prix skal findes, foregår det i Nordjylland.

DR har i dag indgået en aftale med Aalborg Kultur & Kongres Center om, at Gigantium skal lægge hus til, når DR1 sender Dansk Melodi Grand Prix 7. februar og ugen efter børnenes MGP, 14. februar 2015. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Dermed forbliver DR tro mod at afholde det store show i provinsen, og aalborgenserne har tidligere været værter i 2012, 2010, 2007 og 2006.

- Gigantium er det perfekte sted at holde Dansk Melodi Grand Prix og MGP. Vi har haft nogle fantastiske Grand Prix'er i Aalborg. Og jeg ved, at de virkelig formår at holde en fest og få det maksimale ud af, at showene kommer til byen, siger en begejstret underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme i meddelelsen.

Samtidig med at værtsbyen er på plads, åbner DR nu for, at man kan sende sange ind til Dansk Melodi Grand Prix. Det sker via dr.dk/grandprix. Fristen er mandag 8. september kl. 12.

Basim vil være til stede i Aalborg, men han er ikke sikker på, han sender en sang ind igen.

- Nu har jeg prøvet det, så mon ikke jeg nøjes med at komme og give min statuette videre, siger Basim til Ekstra Bladet.

Basim gav tre numre for Team Rynkeby og patienter på Rigshospitalet, før cykelholdet, der støtter Børnecancer-sagen, påbegyndte de 1.200 km. mod Paris. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Basim optrådte for syge børn  

0 kommentarer
Vis kommentarer