Annonce:
Annonce:

BREAKING: Anja vinder Melodi Grand Prix

Australsk-danske Anja Nissen, der var syv procentpoint fra at vinde det danske Melodi Grand Prix for et år siden, strøg til tops i Herning

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Når Eurovision Song Contest afholdes i maj i Ukraines hovedstad Kiev, bliver det australsk-danske Anja, der kommer til at repræsentere Danmark.

Det ligger fast efter en festlig aften i Boxen i Herning, hvor hun sammen med Ida Una, der sang 'One' og Johanna Beijbom med sangen 'A.S.A.P', nåede blandt de tre sidste i kampen om sejren.

Vindersangen hedder 'Where I Am'. Den fik 64 procent af stemmerne. Nummer to, Ida Una, fik 26 procent af stemmerne, mens der var ti procent af stemmerne til Johanna Beijobom.

Anja, der blot var syv procentpoint fra at vinde det danske Melodi Grand Prix for et år siden, får i Ukraine æren - og forpligtelsen - af at skulle forsøge at synge Danmark videre fra semifinalen, hvilket er kikset ved de to seneste Eurovision Song Contest-finaler.

Anja - der hedder Nissen til efternavn - er et kendt ansigt i Australien, idet hun i 2014 vandt den australske udgave af tv-programmet 'The Voice.

- Det er så fedt. Jeg synes, de andre sange var så gode, så at jeg vinder her i aften...altså, det er den bedste dag, sagde Anja på en blanding af dansk og engelsk umiddelbart efter sejren.

Opdateres...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce:
Annonce: