De fik eget hashtag: Husker du Simones Bryster?

Simone Egeriis blev 'kun' nummer tre ved Dansk Melodi Grand Prix i 2013. Alligevel var det hende alle talte om. Eller nærmere hendes barm

De fik eget hashtag: Husker du Simones Bryster?

Simone Egeriis fortæller om sin næste optræden i Melodi Grand Prix

Der er igen opstået aktivitet omkring hashtagget #simonesbryster på Twitter.

Siden det kom frem, at 23-årige Simone Egeriis igen deltager i Melodi Grand Prix, er Slagelse-pigens varemærke blevet støvet af og lagt på Twitter igen.

Det var Simones 2013-optræden i slager-konkurrencen, der trendede hashtagget, da hendes barm og minimale kjole fuldstændig stjal billedet fra konkurrenterne, Emmelie de Forest og 'X Factor'-Mohamed.

Simone Egeriis er noget overrasket, da Ekstra Bladet fortæller hende om attributternes liv i cyberspace.

- Ej! Det vidste jeg ikke, siger hun og kan ikke lade være med at grine lidt af det.

- Der var godt nok nogle, der talte om, at der var et hashtag, der involverede mig. Men hvad, det præcis var, fandt jeg aldrig ud af, siger hun og fortsætter:

- Men det kommer ikke bag på mig. Der var jo pænt meget skriveri om mine bryster den gang. Og det gør mig ikke noget. Sådan er det, småfniser hun.

Der var masser af hoftesving, da Simone Egeriis var på Grand Prix-scenen i 2013. (Foto: Mogens Flindt)
Der var masser af hoftesving, da Simone Egeriis var på Grand Prix-scenen i 2013. (Foto: Mogens Flindt)

At brysterne den gang tog SÅ meget fokus, var Simone Egeriis ikke forberedt på. Men det var et bevidst valg, at hun viste noget mere hud, end hun tidligere havde gjort.

- De er der stadig
- Jeg ville gerne vise en mere voksen side af mig selv dengang i 2013. Jeg synes, at det er vigtigt, at man som artist viser, at man udvikler sig og tør prøve nogle forskellige ting af. Både looks og genre. Så det var ikke så meget for at lave et modtræk til min karriere som barn. Det var egentlig mere for at vise nogle andre sider af mig. Og de er der stadig. Jeg er jo blevet en voksen kvinde, siger hun selvsikkert.

Fup-konto
Der blev endda oprettet en 'spoof'-konto - altså en fup-konto - på Twitter med navnet Simones Bryster tilbage i 2013.

Kontoen har været inaktiv siden marts 2014, men mon ikke den eller en anden igen melder sig på banen, når showet løber ad stablen i Horsens i morgen, den 13. februar - og mon ikke hun igen henter stemmer på den konto.

Simone blev som blot 12-årig landskendt, da hun vandt Bubbers talentshow 'Scenen er din', hvilket flere lavede jokes med.

Noget tyder dog på, at der bliver skuffelse at spore hos tweeterne på Grand Prix-aftenen. I hvert fald har Simone sagt, at det bliver en mere afdæmpet påklædning og sceneshow denne gang.

Hun har fortalt Ekstra Bladet, at musikken og sangen kommer i centrum på scenen. Ingen glinsede lårkort kjole kommer til at fjerne fokus fra sangen 'Heart Shaped Hole'.

Fra pivfræk til pæn og velovervejet