Efter svensk sviner: - Kald jer bare et boyband

- Se bare på Take That. De findes endnu. De er langt over 40 år, siger Nicky Byrne

Her møder de Nicky

STOCKHOLM (Ekstra Bladet): Et par svenske Grand Prix-eksperter var i sidste uge ude med riven efter danske Lighthouse X, som de ikke spår mange chancer for at klare sig godt ved Eurovision Song Contest.

- De er først og fremmest for gamle til at været et boyband. Det lyder som en blanding af One Direction, Brødrene Olsen og Westlife. Det virker umoderne, sagde Oscar Zia, der tidligere i år stillede op ved det nationale Grand Prix i Sverige, da han fredag aften deltog i SVTs optaktsprogram forud for Eurovision Song Contest.

Danmark er med i den anden semifinale ved årets Eurovision Song Contest. Den afvikles på torsdag. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Hård medfart til dansk Grand Prix-håb

Men nu tager den tidligere Westlife-stjerne Nicky Byrne de danske Grand Prix-gutter i forsvar.

- De er på ingen måde for gamle til at kalde sig for et boyband. Det er kun fire år siden, at Westlife stoppede og jeg er 37 år nu, siger han med et grin til Ekstra Bladet

Nicky Byrne kalder gutter i Lighthouse X for nogle flotte fyre. (Foto: Mogens Flindt)
Nicky Byrne kalder gutter i Lighthouse X for nogle flotte fyre. (Foto: Mogens Flindt)
 

Søren, Martin og Johannes er henholdvis 32, 29 og 30 år, så der er langt tid til udløbsdatoen for at kunne kalde sig et boyband, mener irske Byrne.

-Se bare på Take That. De findes endnu. De er langt over 40 år. Gary Barlow er 45!, siger Nicky Byrne, der er ret begejstret for den danske Grand Prix-trio.

Imponerende ser det ud! (Foto: Anders Putting/ESC) Event & Kultur Grand Prix-drama: - Vi fik en væg af fyrværkeri i hovedet

- Generelt synes jeg, at det er en god popsang, de har lavet – og så ser han godt ud, siger han og mindes en anden dansk Grand Prix-gruppe, som virkelig faldt i hans smag.

- Jeg var ret vild med A Friend In London, der var med for nogle år siden. De havde en rigtig god sang, siger Nicky Bryne om 'New Tomorrow', der havende på en flot 5. plads ved Eurovision i Düsseldorf i 2011.

Nicky Byrne og Westlife har udgivet 12 albums og har ligger nummet et 14 gange på den engelske singlehitliste. Nu gælder det Eurovision. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Westlife-hug i Eurovision: Send store stjerner som mig

7 kommentarer
Vis kommentarer