Fanklub-formand: - Det bliver en gyser

Det er langt fra sikkert, at Lighthouse X når lørdagens finale ved Eurovision Song Contest

Her møder Lighhouse X-drengene nogle fans

STOCKHOLM (Ekstra Bladet): Det bliver på et hængende hår, hvis Lighthouse X og Danmark ved torsdag aftens semifinale i Eurovision Song Contest skal kvalificere sig til lørdagens finale. Det vurdere Johann Sørensen, der formand for den officielle danske Grand Prix-fanklub.

- Det bliver en gyser, der er forbudt for børn, siger han.

Det er først torsdag Danmark skal optræde, men opbakningen er allerede god i Stockholm. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Rød-hvide farver i Stockholm

- Vi får det svært. Danmark stiller med en traditionel popsang med et flot budskab, men den skiller sig ikke ud. De er en sang, man nemt glemmer, siger han om Lighthouse X’s 'Soldiers Of Love'.

- Men jeg håber virkelig, at det lykkes for os at komme i finalen. Det ville være for surt, hvis vi skulle misse den for andet år i træk, siger Johann Sørensen.

Anti Social Media. (Foto: Mogens Flindt). Event & Kultur Nedtur: Danmark ude inden Eurovision-finalen

Sidste år røg Danmark og Anti Social Media ud i semifinalen, mens Måns Zelmerlöw og Sverige løb med den samlede sejr.

Semifinalen med enden på Grand Prix-eventyret for Anti Social Media. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur DR-chef efter Grand Prix-exit: - Jeg begriber det ikke

Allerede i aften afgøres halvdelen af Danmarks skæbne. Klokken 21 er der en gennemspilning af det show, som sendes live fra Stockholm torsdag aften, og det er under denne prøve, at juryerne i de forskellige lande afgiver deres stemme.

Men andre ord er det allerede i aften, at Søren, Martin og Johannes skal været toptunede og klar til at fyre 'Soldiders Of Love' af.