Flyt jer, Avengers! Nu kommer pigerne

Marvel lancerer helt nyt kvindeligt superhelte-team, der tager over efter Avengers

Marvel satser på girl power. (Faksimile: Marvel A-Force/Jim Cheung)
Marvel satser på girl power. (Faksimile: Marvel A-Force/Jim Cheung)

Er du en af dem, der synes at der er for få kvindelige superhelte, så venter der en lysere fremtid. Marvel, der har skabt en meget lang række af store superhelte-ikoner gennem tiderne, introducerer nu et helt nyt team af superhelte og det består kun af kvinder.

A-force, med en klar reference til Avengers, der snart stopper som selvstændig udgivelse, kommer til at bestå af kvindelige superhelte, som loyale læsere allerede har stiftet bekendtskab, men også nogle nye ansigter.

Grotesk forandring: Skar næsen af for at ligne superskurk

Med A-force følger nye historier, der blandt andet bliver lagt i hænderne på den rutinerede Marguerite Bennett, og så Gwendolyn Willow Wilson, der blandt andet står bag den nye Ms. Marvel, der er Marvels første muslimske superhelt.

- Vi har med fuldt overlæg samlet et hold af meget forskellige skikkelser - fra forskellige hjørner af Marvel-universet, med forskellige styrker, identiteter og ideologier. De skal sammen finde svar på nogle helt store spørgsmål: Hvad er du parat til at ofre for at få succes? Hvor meget er en helt værd?, forklarer Wilson.

Hvilke skikkelser, som læserne skal lære at kende eller forny bekendtskabet med, løfter Wilson selv lidt af sløret for.

- She-Hulk, Dazzler, Meduda, Nico Minoru og andre fan-favoritter kommer til at styre showet.

Anmeldelse: Big Hero 6 og de søde superhelte

Kigger man nærmere på det offentliggjorte coverbillede, der også kan ses over artiklen her, så vil man også kunne spotte skikkelser som Wasp og Storm.

Og så er der Singularity. Hun er et univers i sig selv, og som sådan ikke en person. Singularity kunne også være beskrevet som en mand, men nu dykker Marvel ned i potentialet i en 'kvindelig' historie.

- Hvad vil det sige at være kvinde, og hvordan vil det tage sig ud for en udenforstående, der skal lære menneskeheden at kende og opbygge et forhold til andre mennesker, siger Wilson til USA Today.

Nu går Hollywood superhelte-amok

Det er ikke første gang, at Marvel giver plads til et team af kvindelige superhelte, men det er ikke tidligere sket i samme omfang som der er lagt op til med A-Force og der spekuleres formentligt allerede nu i film-potentiale.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri