Fyret efter oralsex: Nu har Susan K fået nyt job

Det var en glad Susan K, Ekstra Bladet mødte til Reality Awards. Her fortalte hun, at hun har fået nyt job efter sin fyring på Kurts Mor

Tilbage i december blev Susan K fyret fra den aarhusianske bodega Kurts Mor, fordi et overordentligt kærligt par havde oralsex på et bord på hendes vagt, og siden da har der været tavshed fra den blonde reality-babe.

Fredag aften mødte Ekstra Bladet Susan K på den røde løber til Reality Awards 2018, og her åbnede realitystjernen for første gang op og fortalte om oralsex-sagen, der kostede hende jobbet som bartender og for en stund fik hende på hele Danmarks læber.

 Se episoden her. ADVARSEL: OPTAGELSERNE KAN VIRKE STØDENDE

Ny vild video fra oralsex-bodegaen: Det er sket før

Og selvom tiden efter fyringen har været hård, så er intet ifølge Susan K så skidt, at det ikke er godt for noget.

Fyringen fra Kurts Mor har nemlig ført til, at hun har fået en lang række jobtilbud, og i dag har fået et helt nyt job som manager på en restaurant i Aarhus.

Nyt i oralsex-sagen: Her er Susan K's reaktion

- Jeg har fået et nyt job. Jeg er blevet ansat på en restaurant, der hedder Klassisk 65, hvor jeg også arbejdede en gang imellem før, og der er jeg blevet ansat fuld tid som manager, i stedet for bare at være tjener, så fyringen har flasket sig til at være en god begyndelse, sagde hun og fortsatte:

- Jeg er rigtig glad for det nye job. Jeg har fået en masse jobtilbud efter fyringen, men når man kender kollegaerne og chefen, som jeg gør på Klassisk 65, så er det bare det mest oplagte at gøre. Så det er jeg rigtig glad for, understregede hun overfor Ekstra Bladet.

Susan K vandt juryens ærespris ved Reality Awards. Foto: Mogens Flindt
Susan K vandt juryens ærespris ved Reality Awards. Foto: Mogens Flindt
 

Spørger man Susan K, om hun i dag er ked af, at hun ikke længere arbejder på Kurts Mor, er svaret klokkeklart.

- Jeg er ikke ked af, at jeg er blevet fyret. Det var på tide, at jeg kom derfra, sagde hun med et smil, inden hun valsede ind i salen på Docken for at se showet til Reality Awards 2018.

Thomas så slikke-seancen: Det skete der inden oralsex på bordet