Giver gratis massage i helvede

Kropsterapeuten Søren har til glæde for gæsterne på Copenhell taget sin massagebriks med, så de kan få en pause fra øldrikningen

Der bliver drukket øl og givet massage på Copenhell.
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Der bliver drukket øl. Masser af øl.

Men da Ekstra Bladet tjekker ind på campingpladsen kort efter åbningen af anden dag på festivalen Copenhell på Refshaleøen i København, er der også tid til andre sysler.

Kropsterapeuten Søren, der er mangeårig gæst på Copenhell, har nemlig medbragt sin massagebriks og giver gratis massage til festivalgængere, der har pådraget sig en moshpit-skade, er væltet i fuldskab eller bare trænger til lidt velvære midt i helvede.

Søren havde ved et tilfælde sin briks med i bilen, og det gav ham en god idé.

Øldrikningen er kortvarigt sat på pause hos kropsterapeuten Søren. Foto: Per Lange
Øldrikningen er kortvarigt sat på pause hos kropsterapeuten Søren. Foto: Per Lange
 

- Så tænkte jeg, at det fandeme også kunne være fedt at have den med herover. Jeg havde regnet med, at jeg bare skulle stå og lave en masse headbanger-nakker, men der har været så mange glade kunder.

- Fra jeg slog briksen op og til nu, har jeg været på. Så det er gået derudad, fortæller Søren.

30 øl om dagen
Mens Søren arbejder på livet løs med muskelspændinger, bliver der flere andre steder på pladsen arbejdet på lidt mere traditionelle Copenhell-discipliner.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet festivalens rekord i øl-drikning, der i 2016 lød på 2,14 liter øl dagligt per festivalgænger.

Og den hjælper de tre venner Brian, Casper og Marco til med at slå allerede fra morgenstunden.

- Jeg har drukket otte øl indtil videre, tror jeg. Nul mad, Underberg og Gammel Dansk, siger Brian.

Marco (tv.), Brian (midt) og Casper har været faste gæster på Copenhell siden 2011. Foto: Per Lange
Marco (tv.), Brian (midt) og Casper har været faste gæster på Copenhell siden 2011. Foto: Per Lange
 

- Hvor mange øl regner du med at skulle nå op på i dag?

- Det ved jeg simpelthen ikke. 30 vil jeg tro, inden vi går i seng. Det er dumt, men det fungerer.

De tre venner er da heller ikke sene til at slå fast, hvilken tradition der bestemt holdes i hævd på den årlige tur til helvede.

- Når vi vågner om morgenen, og vi ikke lige kan tage os sammen til at stå op, så plejer det at være Casper, der vågner tidligt og råber, at nu skal vi have øl. Vi gider ikke rigtig, men så får man den første, og så er man i gang, siger Marco.

Festivalens presseansvarlige, Mikkel Mo, oplyser til Ekstra Bladet, at der ifølge Tuborg på festivalens første dag, onsdag, blev indtaget, hvad der svarer til mellem otte og ni tankbiler fadøl - og dertil kommer dåser og specialøl.

Billedgalleri af Per Lange

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Der er flere vilde traditioner på Copenhell, blandt andet har Jesper en tradition om en årlig tatovering som markering af festivalen:

Det er ikke kun musikken, der er i centrum, hvis man spørger en Copenhell-fan. For Jesper har Copenhell så stor en betydning, at han nu hylder festivalen med en årlig tatovering. Se i videoen, hvad den forestiller

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladet dækker Copenhell fra onsdag til lørdag, og du kan løbende læse både anmeldelser fra Thomas Treo og reportager fra festivalen her på eb.dk.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

To deltagere i årets 'Paradise' fortæller i 'Der er brev', hvordan man dyrker sex på hotellet. Der er nemlig en række regler, der skal overholdes. Lyt med herunder eller i din podcast-app.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind