Grand Prix-sanger: Det er en kæmpe chance

Sangerinden Kristel Lisberg håber, at danskerne får øjnene op for hendes musik, når hun deltager i det danske Melodi Grand Prix

Smukke Kristel Lisberg har tidligere været med i 'X Factor'. (Foto: Jan Unger)
Smukke Kristel Lisberg har tidligere været med i 'X Factor'. (Foto: Jan Unger)

Når det danske melodigrandprix løber af stablen i februar, er det første gang, at sangerinden Kristel Lisberg optræder foran så mange mennesker.

Den færøske sangerinde skal optræde med nummeret 'Who needs a heart', og hun har længe drømt om at indtage den store scene under showet.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig at være med i Melodi Grand Prix, og at folk kommer til at kende mig i Danmark, for jeg har været i gang med musikken i rigtig lang tid. Det er svært at bryde igennem, når der også er mange andre rigtigt gode musikere, så det her er en kæmpe chance, siger hun.

Kæmpestjerne i Asien men nervøs for Grand Prix

De danske seere kan måske genkende Kristel Lisberg. I 2012 deltog hun i 'X Factor', men hun måtte vinke farvel til konkurrencen lige inden det første liveshow. Dengang drømte hun også om at kunne leve af musikken, men selv om hun ikke nåede liveprogrammerne, så har hun lært meget af oplevelsen.

- Jeg kom til at kende mange mennesker dengang, og jeg blev klogere på, hvordan musikverden fungerer. Jeg var meget grøn, ung og naiv, og jeg vidste ikke lige, hvordan jeg skulle være. Jeg er vokset meget siden, og jeg tager det mere stille og roligt nu, siger hun.

ABBA-børnebørn i Dansk Melodi Grand Prix

I fem år har den nu 26-årige sangerinde boet i Danmark og jagtet drømmen om musikkarrieren. Ved siden af har hun studeret til optiker, men det er stadig sang og musik, der trækker mest i hende.

- Jeg kommer altid til at ville lave musik. Det at lave musik kan jo være rigtig mange ting. Det kan være at sidde på sit eget værelse eller at stå på melodigrandprix-scenen. Bare jeg har musikken tæt på, så er jeg glad, men det kunne være vildt fedt at nå ud til rigtigt mange mennesker. Det er drømmen, siger hun.

Kristel Lisberg synger sangen 'Who needs a heart' når det danske Melodi Grand Prix løber af stablen den 13. februar.