Grand Prix-stjerne om ekstreme fans: Dreng stjal min sko

Sangerinden Veronica Jensen måtte humpe ud fra restaurant, da en lille kinesisk dreng stjal hendes ene sko efter en koncert

Veronica Jensen har oplevet de ekstreme asiatiske fans på tæt hold. (Foto: Mogens Flindt)
Veronica Jensen har oplevet de ekstreme asiatiske fans på tæt hold. (Foto: Mogens Flindt)

På trods af at Veronica Jensen var en af de ti artister, der sang ved lørdagens Melodi Grand Prix, har der ikke været mange, der har vendt sig om, hvis de har set hende på gaden herhjemme. I Asien er det dog en helt anden snak.

Den 32-årige sangerinde er nemlig et kendt ansigt i Kina, hvor hun som en sand superstjerne tit bliver omringet af fans, der vil tæt på hende.

Nogle gange lidt for tæt åbenbart.

Kæmpestjerne i Asien men nervøs for Grand Prix

Efter en koncert med sin dance-gruppe Aycan havde gruppen sat sig ind på en restaurant for at køle af med en drink, men da den kommende Grand Prix-stjerne efterfølgende kommer ud til garderoben er den ene af hendes sko forsvundet.

- Politiet kom, og så viste det sig, at det var en bette dreng, der simpelthen havde snuppet min sko, som jeg havde optrådt i. Men kun den ene sko, hvorfor ikke begge to?, spørger sangerinden grinende.

- Så jeg måtte humpe hjem den aften, og jeg så aldrig min sko igen.

Den store stjernestatus i Asien betyder dog ikke, at Veronica Jensen kan læne sig tilbage økonomisk, fortæller hun.

- Jeg er på ingen måde mangemillionær, men jeg kan leve af det, og det er det, der er vigtigst for mig. At jeg kan få lov til at leve af det, jeg elsker at lave.

ABBA-børnebørn i Dansk Melodi Grand Prix

Vil slå igennem herhjemme
Veronica Jensen, som altså var frontkvinden i Veronicas Illusion, debuterede på den store Grand Prix-scene som sang nummer fem ved lørdagens Melodi Grand Prix, hvor hun stillede op med sangen 'Messing With the Wrong Kind'.

Sangerinden håber, at hendes danske tv-debut måske kan åbne døre for hendes musikalske karriere herhjemme.

- Jeg håber da bestemt, jeg kan få lov til at nå ud til danskerne med det her, siger Veronica Jensen.

Hilda er tilbage i Dansk Melodi Grand Prix