'Hairspray' uden hår i suppen

Forsalget forlænger musicalen med tre uger i Tivoli til næste år

'Hairspray' uden hår i suppen

Dan Rachlin har fanget Martin Brygmann, Johannes Nymark og Silas Holst til en lille snak om Hairspray. Se klippet herover.

Se Dan Rachlins interview med castet fra Hairspray herover artiklen

Lige nu spiller musical-hittet 'Dirty Dancing' for fulde huse i Tivoli, men det ser allerede ud til, at den gamle have har afløseren klar til næste sæson.

Her sættes nemlig man Broadway-musicalen 'Hairspray' op, og interessen blandt publikum er så stor, at man allerede efter fire ugers billetsalg har valgt at forlænge spille-perioden med yderligere tre uger.

Indtil videre er der solgt 21.561 billetter til showet, der har premiere i koncertsalen den 10. marts 2016 med en sand stjerne-besætning på rollelisten.

Silas Holst har hovedrolle i Dirty Dancing

Blandt de medvirkende er ikke mindst jazz-sangerinden Caroline Henderson, men også Silas Holst, Johannes Nymark, Martin Brygman, Jesper Lohman, Julie Zangenberg og Lene Nystrøm har roller i forestillingen.

Der er stjerne-besætning i 'Hairspray'. Foto: Miklos Szabo)
Der er stjerne-besætning i 'Hairspray'. Foto: Miklos Szabo)
 

'Hairspray' foregår i 60'ernes USA med løssluppenhed, frihedstrang og mod på at ændre racefordommene trives.

Tracy er en stor teenager med endnu større hjerte og drømme om at deltage i det populære the Corny Collins Show.

Hør Lene Nystrøm fortælle om sin medvirken i 'Hairspray' her

Hun har ikke en traditionel danse-krop, men det blæser hun på, og snart går hendes talent op for alle, og hun danser sig ikke bare ind i showet , men også ind i sit livs kærlighed til musik tilsat Motown-sound.

Zuckerbergs søster indtager Broadway

- Jeg kan love, at det bliver et brag af en fest, da 'Hairspray' på alle måder er en forestilling med en god og vedkommende historie, siger Caroline Henderson.