Her er årets 10 mest populære YouTube-videoer

En syngende nonne, en djævle-baby og en polsk hund klædt ud som gigant-edderkop tog i årets løb internettet med storm

Hvis man vil have bekræftet sine fordomme om, at internettet generelt og YouTube i særdeleshed er domineret af useriøst pjank og pjat, behøver man blot kaste et blik på den netop offentliggjorte liste over årets mest populære videoer på den Google-ejede video-tjeneste YouTube.

Førstepladsen indtages af en polsk hund, der er klædt ud, så den ligner en gigantisk fugleedderkop, hvorefter den bruges til at skræmme tilfældige, uheldige forbipasserende fra vid og sans.

Hit-hund
Hunden i videoen hedder Chica, og dens kreative forklædning er skabt af en polsk spasmager ved navn Sylwester Wardega. Han besluttede at forklæde sin hund og sætte den løs på forskellige offentlige steder, så folk kunne blive skræmte fra vid og sans. I forskellige situationer kommer skabningen frem fra buske, døråbninger eller bare fra mørket.

Den lille hund Chica blev lynhurtigt blevet berømt, da videoen på blot en dag fik mere end tre millioner visninger på YouTube.

Populære reklamer
Plads nummer to på listen tilfalder en reklame fra Nike. Fra de multinationale firmaer finder vi også Budweiser, der er smuttet ind på en syvendeplads med deres Super Bowl-reklame 'Pupy Love'.

I alt er fire af de 10 mest populære videoer reklamer, hvilket viser, hvor massivt de store firmaer efterhånden er begyndt at satse på viral succes på de sociale medier.

I forbindelse med frigivelsen af årets liste forklarer Google, at listen ikke udelukkende bygger på antal visninger, men også på hvor mange gange en video eksempelvis er blevet kommenteret og delt.

Pop-kvinder
Og netop videoen på plads nummer 10, hvor en kvinde på en gåtur igennem New Yorks gader udsættes for talrige tilråb og sjofle tilnærmelser medførte i årets løb voldsom debat, hvilket har været med til at skaffe den en plads på listen.

Ud over listen over de mest populære allround-videoer, har Google desuden offentliggjort en liste over årets meste populære musikvideoer, der domineres af de store kvindelige pop-stjerner såsom Katy Perry, Taylor Swift og Shakira.

Top 10 - Årets mest populære YouTube-videoer:

1. Mutant Giant Spider Dog

2. Nike Football: Winner Stays by Nike Football

3. First Kiss

4. The Voice IT | Serie 2 | Blind 2 | Suor Cristina Scuccia

5. iPhone 6 Plus Bend Test

6. Bars & Melody – Simon Cowell’s Golden Buzzer act | Britain’s Got Talent 2014

7. Budweiser Super Bowl XLVIII Commercial - Puppy Love'

8. Devil Baby Attack

9. Goku vs. Superman. Epic Rap Battles of History Season 3

10. 10 Hours of Walking in NYC as a Woman

0 kommentarer
Vis kommentarer