Hørte du dildo-joken?

Petra Mede og Måns Zelmerlöw er både kække og halvfrække i det andet semifinale show

Petra Mede og Måns Zelmerlöw. (Foto: AP)
Petra Mede og Måns Zelmerlöw. (Foto: AP)

STOCKHOLM (Ekstra Bladet): Petra Mede er en spradebasse af rang og i aften er den super populære svenske Eurovision-vært i hopla med halvfrække kommentarer.

Der har netop været et noget specielt pause-nummer på scenen i Globen, hvor nogle robotter har larmet i en eller nøje konstrueret koreografi sammen med nogle dansere.

- 'Man Versus Machine' hed nummeret. Og som singlekvinde må jeg sige, at det ikke er hver aften, man har det valg, sagde Mede kækt, som afslutningskommentar til dansenummeret.

Som medvært ved årets udgave af Eurovision Song Contest har Petra Mede 29-årige Måns Zelmerlöw, der vandt Eurovision Song Contest sidste år i Wien.

Nøgen-mums
Den gang fik han tilnavnet 'Mums', og den velbyggede svensker er ikke blevet mindre attraktiv siden sin sejr!

Svenskerne har derfor sørget for at diske op med lidt ekstra godt til de kvindelige tv-seere- Pludselig var Måns nøgen på scenen - kun dækket af en plys-ulv. Mums!

Det finurlige indslag kom som en reaktion på Ivan fra Hviderusland, der faktisk ønskede at optræde nøgen med ulve på scenen og endte med et hologram.

Ivan som han gerne ville have set ud på scenen. (Foto: CEN) Event & Kultur Ville optræde nøgen med ulve: Se hvad han får

Nej, Ivan var heller ikke nøgen i virkeligheden. (Foto: Mogens Flindt)
Nej, Ivan var heller ikke nøgen i virkeligheden. (Foto: Mogens Flindt)
 

 

 

7 kommentarer
Vis kommentarer