Annonce:
Annonce:

Kendis-advokat sagsøger katastrofe-festival for svimlende beløb

Advokat Mark Geragos har sagsøgt Fyre Festival for 100 millioner dollar

Hvorfor er det lige, at det er en katestrofe-festival? Bliv klogere her (Video: AP/Newsflare/Splash)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Han har tidligere repræsenteret store navne som Michael Jackson og Ke$ha, og nu er kendis-advokaten på banen igen. Mark Geragos har, på vegne af sin klient Daniel Jung, nu sagsøgt arrangørerne bag den omstridte Fyre Festival for intet mindre end 100 millioner dollar. Det skriver The Guardian.

Det er rapperen Ja Rule og teknologi-iværksætteren Billy McFarland, der står bag festivalen, og er dermed også mål for Mark Geragos sagsøgning af katastrofe-festivalen.

Kaos på luksusfestival: - Folk stjal senge fra hinanden

Selvom Mark Geragos arbejder på vegne af Daniel Jung, så forventer han, at yderligere 150 mennesker vil tilslutte sig og gøre det til et kollektivt søgsmål mod Fyre Festivals arrangører, og dermed søge erstatning for bedrageri, kontraktbrud, overtrædelse af god tro og uagtsom vildledning.

Annonce:

Festival levede ikke op til hype
Fyre Festival var fra start hypet enormt på de sociale medier af forskellige kendte 'influencers', og arrangørerne lovede det bedste inden for mad, kunst, musik og oplevelser.

Men hvad der skulle have været perfekt til et instagram-billede, blev i stedet det rene mareridt for festivalgæsterne, der måtte nøjes med et halv-færdigt campingområde, toastbrød med ost og aflyste koncerter.

Sådan så det ud, da festivalgæsterne nåede frem til, hvad der skulle have været, luksuscamping og paradis. Foto: Lee/Prahl/ Splash News/ All Over Press
Sådan så det ud, da festivalgæsterne nåede frem til, hvad der skulle have været, luksuscamping og paradis. Foto: Lee/Prahl/ Splash News/ All Over Press
 

- Festivalens mangel på tilstrækkelig mad, vand, ly og lægebehandling skabte en farlig og panisk situation blandt gæsterne, der pludselig fandt sig selv strandet på en øde ø uden basale foranstaltninger - Det være tættere på 'The Hunger Games' eller 'Lord of the Flies' end Coachella, står der ifølge The Guardian i søgsmålet.

Tragikomisk katastrofefestival nægter at give op: Prøver igen næste år

Annonce:

Gæsterne til festivalen havde betalt op mod 12.000 dollar for deres billet, men allerede nu har arrangørerne været ude at meddele, at alle får refunderet deres billet.  Hverken Ja Rule eller Billy McFarland har endnu besvaret søgsmålet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: