Kom til intimkoncert med det danske Grand Prix-håb

Lighthouse X spiller fra klokken 20 en ret speciel koncert, hvor de også svarer på spørgsmål fra deres fans. OBS: Live-koncerten er slut

Sådan så det ud, da de tre glade gutter vandt Danske Melodi Gran Prix 2016. (Mogens Flindt)
Sådan så det ud, da de tre glade gutter vandt Danske Melodi Gran Prix 2016. (Mogens Flindt)

OBS: Live-koncerten er slut

Om godt tre uger skal Søren Bregendal, Martin Skriver og Johannes Nymark i ilden for Danmark ved Eurovision Song Contest i Stockholm.

Tilbage i februar vandt de med deres gruppe Lighthouse X Dansk Melodi Grand 2016 foran snuderne på favoritterne.

De tre glade Grand Prix-vindere, Søren Bregendal, Johannes Nymark og Martin Skriver. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Grand Prix-vinderne efter chok-sejr: Vi er lykkelige

Hverken bookmakere, fans eller de tre gutter selv havde troet på, at deres sang 'Soldiers Of Love' kunne gå hen og vinde og blive Danmarks bidrag ved verdens største musikkonkurrence. Men med overbevisende 42 procent af stemmerne, vandt Lighthouse X sikkert og sikrede sig en billet til Eurovision Song Contest i Sverige.

I næste uge tager gruppen af sted til den svenske hovedstad, men inden vil de gerne give Danmark og deres fans chancen for at lære dem lidt bedre at kende.

Svenske Måns vandt Eurovision sidste år og derfor er Sverige værter i 2016-udgaven. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Historisk ændring af Eurovision-regler

Derfor spiller Lighthouse X i aften en intim-koncert, hvor de ud over at give smagsprøver på deres musikalske kunnen også svarer på spørgsmål og fortæller om baggrunden for deres trio.

Du kan følge den ret specielle koncert lige her og selv stille dit spørgsmål til hele landets Grand Prix-håb.

Lighthouse X har eksisteret i fire år og de kæmper gennem deres musik for at gøre verden til et lidt bedre sted at være. For gruppen er deltagelsen i Eurovision Song Contest en oplagt mulighed for at formidle deres budskab.

Det er faktisk ikke kun Johannes Nymark, der tidligere har deltaget i Eurovision. Det har gruppens sang på en måde også. I 1987 stillede Belgien op med et nummer, der hed 'Soldiers Of Love'. Lighthouse X's bud på at fylde den titel ud minder dog på ingen måde om den belgiske. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Deltog i Eurovision før Grand Prix

- Lighthouse X-filosofien er universel. Danmark er ikke det eneste sted, der kunne have brug for nogle flere kærlighedssoldater. Hele verden har brug for sådan en hær, siger Johannes Nymark i en pressemeddelelse.

1 kommentar
Vis kommentarer