Kræftsyg radiovært gennemførte DHL-stafetten: Nu nyder jeg livet

Benedicte Balling var blandt kendisserne til lørdagens The Voice-show i Tivoli - og den sygdomsplagede radiovært kom med gode nyheder

Benedicte Balling, her fotograferet ved 'The Voice'-showet for fire år siden, havde gode nyheder med, da hun lørdag aften var i Tivoli.
Arkivfoto: All Over
Benedicte Balling, her fotograferet ved 'The Voice'-showet for fire år siden, havde gode nyheder med, da hun lørdag aften var i Tivoli. Arkivfoto: All Over

Benedicte Balling har i flere år været radiovært på Nova FM. 27. juni afslørede hun i et opslag på Facebook, at hun havde fået konstateret brystkræft.

- For en lille måned siden fik jeg konstateret brystkræft. Et kæmpe chok for mig og min familie, og noget jeg hver dag bearbejder i min hjerne og i min krop, skrev hun dengang.

Kort tid efter afsløringen af sin sygdom fortalte hun til ugebladet Tæt På, at hun trak stikket rent arbejdsmæssigt for at kunne koncentrere sig om at spise sundt og motionere.

Kræftsyg radiovært trækker stikket

Og de 41-årige radiovært har holdt ord. Det fortalte hun, da hun lørdag aften mødte op på den røde løber i forbindelse 'The Voice 2017' i Tivoli.

- Jeg har netop løbet DHL på 31,30 for de fem kilometer og lige nu nyder jeg bare livet, sagde Benedicte Balling, der nød at være i byen efter en sommer i sygdommens og kemobehandlingens tegn.

Kendt radiovært har fået kræft: Det er et kæmpe chok

- Jeg har det faktisk ok og jeg elsker at være med her i Tivoli med alle mine kollegaer, selvom jeg ikke skal arbejde denne gang, sagde hun.

Blandt kendisserne på den røde løber var hun omgivet af blandt andre svømmerne Jeanette Ottesen og Lotte Friis, bloggerne Mascha Vang og Fie Lauersen, skuespilleren Rasmus Bjerg, popduoen CitiBois samt feminist m.m., Nikita Klæstrup.

Og som rosinen i pølseenden, den danske verdensstjerne Lukas Forchhammer - kendt som frontfigur i megasuccesen Lukas Graham - der nogenlunde ud af det blå dukkede op i Tivoli, hvor han sang sammen med Brandon Beal på dennes kæmpehit 'Golden'.

Undervejs i showet blev der uddelt en række priser og vinderne blev:

Årets The Voice-pris: Scarlet Pleasure

Årets Influencer: Alexander Husum

Årets Talent: Alex Høgh Andersen

Årets Producer: Kewan Padré