Lighthouse X: - Det var fucking sjovt

Den danske Grand Prix-trio er jublende begejstrede for deres optræden

Lighthouse X har i løbet af ugen været nogle populære fyre. Se med her. (Video: Mogens Flindt)

STOCKHOLM (Ekstra Bladet): Så kan Søren, Martin og Johannes ikke gøre mere. De har leveret deres 'Soldiers Of Love' fra scenen i Globen og sikke en modtagelse den danske trio fik.

Da de mod sangens slutning gik frem på den lille del af scenen, blev de mødt af et hav af flag, og rigtig mange af dem var danske. Det tilførte lige deres optræden lidt ekstra, og de tre gutter er da også mere end tilfredse med deres præstation.

Nu har juryerne stemt og  torsdag aften er det så seernes tur. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Nu er halvdelen af Lighthouse Xs skæbne afgjort

- Det var fucking sjovt, er den første kommentar fra Søren Bregendal til oplevelsen i Globen.

Også Martin Skriver er lykkelig over, at alt klappede.

- Det var det vildeste, siger han, mens Johannes Nymark udtrykker det på sin egen måde:

- Huuuurraaaaa!

- Jeg har ikke selv været på Julemærkehjem, men jeg ved præcis, hvordan de børn har det. Derfor er det virkelig en gave for mig, at jeg kan fortælle dem min historie og give dem håb, siger Martin Skriver. Event & Kultur Fra klassens tykke dreng til lækker sanger

Lige omkring klokken 23 ved vi, om Danmark og Lighthouse X klarer skærene og går videre til lørdag aftens store finale.

Tirsdag aften kvalificerede de ti første nationer sig til finalen. Videre fra første semifinale er Aserbajdsjan, Rusland, Holland, Ungarn, Kroatien, Østrig, Armenien, Tjekkiet, Cypern og Malta.

Derudover er de fem store lande England, Tyskland, Spanien, Frankrig og Italien samt værtsnationen klar til finaleshowet.

7 kommentarer
Vis kommentarer