Lighthouse X er ude: Se hvem de holder med i aften

Gutterne i den danske Grand Prix-gruppe har et godt øje til Belgien

Lighthouse Xs Eurovision-eventyr sluttede i torsdags. (Foto: Mogens Flindt)
Lighthouse Xs Eurovision-eventyr sluttede i torsdags. (Foto: Mogens Flindt)

STOCKHOLM (Ekstra Bladet): Det bliver desværre uden dansk bidrag, når der i aften bliver budt velkommen til Eurovision Song Contest i Globen med et rungende 'Good evening Europe'.

Danske Lighthouse X, der blev sendt i ved torsdagens semifinale, er stadig i Stockholm, og de tre gutter har hver især et bud på, hvem de helst ser vinde i i aften.

Alle er enige: Rusland vinder i aften

- Jeg håber, at Australien vinder, fordi jeg synes, det er en god sang og et godt sceneshow, uden det bliver for meget til min smag. Så synes jeg også, at Holland lidt er en outsider, og jeg kan godt lide deres countryvibe Den der lidt afslappede stil er super cool, og sangen er også fremført rigtig cool. Men Belgien er også fed! Den energi hun kommer med og sangen med den funky stil, hun kører, er virkelig cool, så hun er nok på tredjepladsen over mine favoritter, siger Martin Skriver til Ekstra Bladet.

Johannes Nymark har også et godt øje til belgiske Laura Tesoro.

- Jeg holder med Belgien. Det var klart det nummer, der satte mest gang i festen for mig. Hun er så sød og charmerende, siger den danske sanger, der mødte Laura Tesoro tidligere på ugen.

Her møder Lighthouse X den belgiske sangerinde Laura Tesoro. (Foto: Mogens Flindt)
Her møder Lighthouse X den belgiske sangerinde Laura Tesoro. (Foto: Mogens Flindt)

Den belgiske sangerinde gjorde også et godt indtryk på Søren Bregendal.

- Jeg holder med Belgien og Frankrig, fordi det er stærke, simple popsange, som jeg bedst kan lide dem - og så har de selvfølgelig nogle gode popstemmer, siger han.

Det er i aften klokken 21, at DR1 sender Eurovision Song Contest direkte fra Stockholm.

Trods semifinale i aften: Danskere til vild og våd nattefest