Lighthouse X varmer op på natklub

Når ikke de danske Grand Prix-gutter øver sig på scenen i Globen, spiller de på natklub

Se Lighthouse X optræde her

STOCKHOLM (Ekstra Bladet) Den danske Grand Prix-gruppe Lighthouse X har allerede været i Stockholm adskillige dage, selvom det først er på torsdag, at de tre gutter skal stå på scenen i Globen og forsvare de rød-hvide farver ved den anden semifinale i Eurovision Song Contest. Og de ligger bestemt ikke på den lade side.

Imponerende ser det ud! (Foto: Anders Putting/ESC) Event & Kultur Grand Prix-drama: - Vi fik en væg af fyrværkeri i hovedet

Lørdag havde de deres anden prøve på scenen, og der er masser af optimisme i den danske lejr efter testen.

Ud over at synge deres 'Soldiers Of Love' i Globen, der i år huser verdens største sangkonkurrence, benytter Søren Bregendal, Martin Skriver og Johannes Nymark enhver lejlighed til at spille deres bud på Europas bedste Grand Prix-sang. Sent lørdag aften stod de for anden aften i træk på scenen i EuroClub, som er det sted, hvor solister, fans og presse mødes og fester.

Desværre var det en halvlunken modtagelse de danske drenge fik på natklubben, der har selveste kongeslottet som nabo.

Søren Bregendal, Martin Skriver og Johannes Nymark gav en lille koncert på ambassaden og benyttede lejligheden til at fortælle om de organisationer, som de støtter og arbejder for. Børn, Unge & Sorg, Julemærkfondet og Hjerteforeningen er blandt de organisationer, som Lighthouse X støtter. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Klar til Grand Prix: Terror-truslen skal ikke tryne os

Inden Lighthouse X gik på scenen, havde Montenegros Grand Prix-rockband samt den sprøde tjekkiske sangerinde fyret den af. Smukke Gabriela sang ud over sin Grand Prix-sang rock-klassikeren 'Highway To Hell' og den kunne nok få sat gang i tingene.

Smuk, slank og stemmepragt ud over det sædvanlige. Tjekkiet stiller til start med Gabriela. (Foto: Mogens Flindt)
Smuk, slank og stemmepragt ud over det sædvanlige. Tjekkiet stiller til start med Gabriela. (Foto: Mogens Flindt)
 

Anderledes roligt var det da Søren, Martin og Johannes satte sig til rette på deres tre medbragte barstole og først sang et medley af kendte hits, inden de gav en akustisk version af 'Soldiers Of Love'.

Grand Prix-fansene stod næsten som forstenede og vågnede først op, da danskerne blev afløst af Cypern og mere rock.

Lighthouse X på EuroClub. (Foto: Mogens Flindt)
Lighthouse X på EuroClub. (Foto: Mogens Flindt)
 

Også Østrig og Grækenland optrådte sent lørdag aften i EuroClub. Den græske gruppe Argo, der stiller op med nummeret 'Utopian Land' hev nogle af landets gamle Grand Prix-sange frem og støvede dem lidt af. Det kunne nok vække jubel blandt fansene, der skrålede med Efterfølgende gik der for alvor dans og fest i klubben, da dj'en spillede nogle af de gamle Grand Prix-hits.

Eurovision Song Contest 2016 skydes for alvorlig i gang søndag aften med den officielle åbningsfest. Tirsdag og torsdag er der semifinaler og lørdag den store finale.

10 kommentarer
Vis kommentarer