Annonce:
Annonce:

Nu kan du snart flade helt ud i ekstrem luksus i Danmarks bedste biograf

Ny luksus-biografsal 'Supreme' i Danmark - 247 elektriske luksussæder, som gæsterne selv kan styre - et megalærred på 17 x 9 meter og Dolby Atmos-lydsystem

Ved premieren på Supreme-salen i Biografen i Lyngby bydes der på sommeren store krigsfilm 'Dunkirk'.(Foto: SF Film og Nordisk Film)
Ved premieren på Supreme-salen i Biografen i Lyngby bydes der på sommeren store krigsfilm 'Dunkirk'.(Foto: SF Film og Nordisk Film)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Nu bliver der talt ned til den ultimative biografoplevelse i Danmark. Den 19 juli lancerer Nordisk Film Biografer nemlig deres helt nye luksus-biografkoncept  'Supreme', der byder på en ekstraordinær og stemningsmættet biografoplevelse med lyd- og lysshow, luksus-lænestole, Dolby Atmos-lydsystem og megalærred. Og det bliver Biografen i Lyngby, der i Danmark  får den første Supreme-sal, men planen er, at flere biografer landet over skal udstyres med det nye luksuskoncept.

35 kroner dyrere end en normal biografbillet
Og når der er tale om en luksus-biograf, skal man altså også spytte lidt mere i kassen. En biograbillet i 'Supreme' salen kommer derfor til at koste 35 kroner mere end en normal biografbillet.

Annonce:

Åbningen af den nye 'Supreme'-sal i Biografen i Lyngby sker den 19. juli, hvor biografen oven i købet byder på sommerens største storfilm, filminstruktøren Christopher Nolans spektakulære 'Dunkirk' , der sætter fokus på den dramatiske evakuering af engelske soldater fra kystbyen Dunkirk i Nordfrankrig under Den Anden Verdenskrig.

Se traileren til Nolans nye storfilm 'Dunkirk' her

En total oplevelse
I en pressemeddelelse fra Nordisk Film Biografer beskrives 'Supreme'-salen således:

'Du ledes elegant ind i salen og sætter dig til rette i den specielt designede luksusstol. Et imponerende lyd- og lysshow byder dig velkommen, mens du indstiller sædet, så det passer til lige netop dig. Biografmørket sænker sig, og du suges mod væg-til-væg-lærredet, hvor filmen 'Dunkirk' blænder op. Lyden er overvældende, hver en detalje registreres, og du er nu ikke længere i en biografsal i Danmark, men på en strand i Frankrig under Anden Verdenskrig, hvor bomberne falder omkring dig. Du trykker på sædeknappen og læner dig lidt længere tilbage.

Annonce:

- Vi følger biografmarkedet tæt, vi henter inspiration fra hele verden, og vi arbejder konstant på at skabe nye tilbud til vore mange gæster. Vi er ikke i tvivl om, at vi med Supreme har skabt en stærk og eftertragtet biografoplevelse, som vi glæder os til at udbrede til alle landets filmelskere, siger Vibeke Wolfsberg, der er kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer.

Du kan næsten ligge helt ned i sædet
I pressemeddelelsen skriver i, at Supreme-biografen også byder på et imponerende lyd- og lysshow. Hvordan skal det forstås?

- Før hver film viser vi lige efter reklamerne en introduktions-logo-film til Supreme-konceptet, der bliver kombineret med et imponerende lyd- og lysshow, hvor man bruger lyset i forbindelse med de ting, man kan se på lærredet.

I taler jo om luksus-lænestole i Supreme-salen. Kan man indstille det elektriske sæde, så man kan ligge helt udstrakt som i en seng?

- De kan gå stort set helt ned. Der er også super god benplads. Du kan få den næsten helt ned i liggestilling, siger Vibeke Wolfsberg.

Vibeke Wolfsberg, kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer lover publikum en god biografoplevelse. (Foto: Nordisk Film)
Vibeke Wolfsberg, kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer lover publikum en god biografoplevelse. (Foto: Nordisk Film)
 

Måske flere Supreme-sale i Danmark
Hvor mange biografer i det øvrige Danmark regner i med skal udstyres med de her nye Supreme-sale i fremtiden?

Annonce:

- Det er meget afhængigt af, hvordan publikum tager imod Supreme-salen i Lyngby. Hvis de tager rigtig godt imod Supreme-salen, så er det klart, at vi vil føre konceptet videre til andre biografer rundt omkring i Danmark.

Men er der virkelig et behov i Danmark for at have den her slags luksus-biografer?

- Vi kan se, at vores biografer i dag er i rigtig god kvalitet med både billeder og lyd. Men vi kan også se, at de mere luksus-prægede biografer er i vækst rundt omkring i verden, fordi publikum gerne vil have noget ekstra, når de går i biografen. Nogle nye oplevelser og flere valgmuligheder.

Vil du betragte Supreme-salen som Danmarks bedste biograf?

- Det vil jeg lade publikum om at bedømme. Men vi har i hvert fald formået at skabe et koncept, der virkeligt lægger barren højt. Vi har kombineret det bedste af det bedste. Det er det bedste total-koncept vi har i Nordisk Film Biografer, siger Vibeke Wolfsberg om 'Supreme'-salen, der angiveligt bliver Danmarks bedste biografsal.

Billetsalget til Supreme-salen i Lyngby starter den 7. Juli.

Her ses den luksuriøse elektriske biografstol med hvid baggrund. (Foto: Nordisk Film)
Her ses den luksuriøse elektriske biografstol med hvid baggrund. (Foto: Nordisk Film)
 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: