Pivfræk model stiller op i Eurovision

Man kan ikke få en meget bedre støtte i sit ringhjørne, end britiske Lucie Jones har fået

Danske Emmelie de Forest møder engelske Lucie Jones, hvis sang hun har skrevet teksten til. Foto: Mogens Flindt
Danske Emmelie de Forest møder engelske Lucie Jones, hvis sang hun har skrevet teksten til. Foto: Mogens Flindt

Ekstra Bladet i Kijev

Emmelie de Forest står bag en af Anja Nissens konkurrenter, når der lørdag aften bliver budt på Eurovision-finale i den ukrainske hovedstad Kijev.

Det er nemlig Emmelie de Forest, der har skrevet Storbritanniens sang, og hun er skam også med i Kijev for at kaste stjernedrys over den ganske charmerende 26-årige skønhed fra Wales i verdens største sangkonkurrence.

- Det er så kæmpe stort, jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger Lucie Jones med et kæmpe smil om opholdet i Kijev.

Der grines meget, når Emmelie og Lucie er i rum sammen. Foto: Mogens Flindt
Der grines meget, når Emmelie og Lucie er i rum sammen. Foto: Mogens Flindt
 

Anja Nissen er selv en babe, men hun får hård konkurrence i aften. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur Åh nej! Disse Eurovision-babes kan slukke Anjas drøm

Hun blev først kendt i hjemlandet, da hun deltog i ’X Factor’. Senere kastede hun sig over skuespil, musikteater og modelarbejde. Nu skal hun repræsentere en nation, der ofte har haft det svært i sangkonkurrencen. Men det er et pres, hun fint lever med.

- Jeg tænker ikke så meget over det. Hvert år er anderledes, og jeg synes virkelig, at vi har en god sang. Jeg skal bare koncentrere mig om at stå på scenen, synge min sang og gøre mit bedste, siger hun og kigger over på Emmelie de Forest.

Ja, hun gør det godt, hende Lucie. Foto: All Over
Ja, hun gør det godt, hende Lucie. Foto: All Over
 

Emmelie de Forest er et danske våben, der forhåbentlig kan kaste noget positivt af sig.

- Giv mig et råd. Fortæl mig, hvordan jeg vinder, siger hun til en lettere forbløffet Emmelie de Forest.

- Du skal bare nyde det, mens du er her. Det glemte jeg indimellem, og jeg ville ønske, at jeg havde nydt det mere. Man befinder sig i en boble, så nyd det, hav det sjovt og vær dig selv. Der er ingen vinderopskrift, smiler danskeren tilbage.

Anja Nissen er klar til at indtage Kijev. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur Anja jubler efter drønvigtig test

De to er blevet tætte, selv om de faktisk først mødtes, efter Lucie Jones havde vundet det britiske grand prix og dermed kvalificeret sig til finalen.

- Jeg er så glad for, at Emmelie er her, og hun vil også sidde i green room hos mig under showet og høre resultaterne tikke ind, siger det britiske håb.