Annonce:
Annonce:

Rasmus Brohaves vanvittige jobskifte: - Jeg er selv i chok

Youtuberen kommer til at foretage lidt af et karriereskifte i 2024

Youtuberen Rasmus Brohave kommer til at foretage lidt af et karriereskifte i 2024

Rasmus Brohave står over for lidt af et karriereskifte.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

YouTube-kanonen Rasmus Brohave skal kridte danseskoene, smøre sangstemmen og pudse skuespillet af, når han inden længe får nyt job.

I dag blev Tivolis næste store musicalopsætning, 'Askepot The Musical' præsenteret, og her finder man blandt andre Rasmus Brohave på rollelisten. Han skal spille en dobbelttolle som kammertjeneren og en fyr ved navn Andreas.

Den 25-årige youtuber og tv-vært skal springe rundt på scenen sammen med navne som Caroline Henderson, Stig Rossen, Pelle Emil Hebsgaard og Johanne Milland, der fik sit store filmgennembrud med sin hovedrolle i 'Venuseffekten', som hun blev nomineret til både en Robert- og en Bodil-pris for.

Annonce:

- Jeg er selv i chok over, hvad jeg har sagt ja til. Da de ringede, troede jeg først, det var en joke, men vi snakkede det igennem, og jeg kom frem til, at vi skulle prøve at give det et skud. Men det er noget, jeg ikke har prøvet før, så det er enormt angstprovokerende at have sagt ja, siger han til Ekstra Bladet, da vi møder ham til pressemødet torsdag.

Rasmus Brohave er selv i chok over sit nye job. Foto: Henning Hjorth
Rasmus Brohave er selv i chok over sit nye job. Foto: Henning Hjorth
 

- Der er rigtig mange udfordringer, og det er derfor, jeg har sagt ja. Jeg har brug for at blive udfordret, Nu har jeg lavet YouTube i 11 år, og det er jeg glad for, og jeg bliver ved. Men jeg har brug for at mærke ting helt nede i maven og komme ud af komfortzonen, og det kommer jeg her.

Musik af Rasmus Seebach
Bag scenen spøger de store navne også. Det er nemlig lykkedes Lion Musicals og Live Nation at få Rasmus Seebach og Ankerstjerne til at skrive helt nye sange til musicalen.

Manuskriptet er skrevet af den garvede dramatiker Line Knutzon, der har opdateret fortællingen om den fortryllede Askepot.

Annonce:

I 'Askepot the Musical' begynder fortællingen i nutidens hektiske modebranche, hvor publikum møder Ella, der er en håbefuld ung kvinde, som drømmer om en plads blandt designere, catwalks og topmodeller. Men Ella er på bunden af hierarkiet og ude af stand til at sige fra over for urimelige chefer og lige så urimelige arbejdsforhold.

Musicalens afsæt i den moderne modeverden kræver også, at der er skruet op for de store skrud på scenen. Til den opgave har man allieret sig med designeren Søren Le Schmidt, der senest har gjort sig bemærket ved at være manden bag Helle Thorning-Schmidts opsigtsvækkende lyserøde kjole.

Musicalen har premiere i marts 2024, mens billetsalget starter på mandag.

Årets vinder af 'Paradise' blev udsat for en drug rape i 2021. Det fortæller hun i ugens udgave af 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: