Riising garanterer: - Jeg tager mig af den dyre jernstolpe

Grand Prix-værten lover, at budgettet ikke vil skride den omgang

Jacob Riising er hverken for fin til at hoppe i latex eller til at bruge en sav, (Foto: Mogens Flindt)
Jacob Riising er hverken for fin til at hoppe i latex eller til at bruge en sav, (Foto: Mogens Flindt)
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Der er sagt og skrevet uendeligt meget om den jernkonstruktion i B & W Hallerne på Refshaleøen, der var med til at gøre Eurovision Song Contest i København i maj til en svinedyr fornøjelse.

Men at en pæl af jern bliver så omkostningstung for DR, kommer ikke til at ske igen. Det lover Jacob Riising, der fredag blev præsenteret som en af de to værter ved Dansk Melodi Grand Prix 2015.

- Hvis der står nogen som helst jernstolpe i vejen i Gigantium i Aalborg, så skal jeg personligt nok komme og save den ned. Det er jeg ikke for fin til i modsætning til Pilou Asbæk, skraldgriner Jacob Riising.

Rønnes efterladenskaber
Hvor meget forårets budgetballade kommer til at betyde for næste års danske musikkonkurrence, har han ikke det fulde overblik over.

- Men mon ikke Lise Rønne har efterladt en pose frosne æbleskiver ude på Refshaleøen, som vi kan tage med til Aalborg og varme, siger han.

En ting Danmarks Radio i hvert fald kommer til at spare penge på, når Dansk Melodi Grand Prix 2015 skal afvikles den 7. februar er udgiften til dyre designerkjoler. Og dog.

- Det er ret modig af DR at vælge to mandlige værter, siger Jacob Riising, der skal styre løjerne sammen med Esben Bjerre.

Ingen værter i kjoler ved Dansk Melodi Grand Prix

- Men jeg vil godt love, at der kommer flotte kjoler. Altså noget til husarerne. Hvis ikke der er en køn sangerinde i en kjole, så må jeg jo selv hoppe i en. Og hvad folk ikke ved er jo, at Esben faktisk går i dametøj i weekenden. Så det skal nok blive godt, joker han.

- I 2013 stillede de tre kvindelige værter op i latex-draget, og du træk selv i år. Hvordan vil I slå den i 2015?

- Jamen det vil vi slet ikke prøve. Det vil blive et forfærdeligt grimt syn, så det vil vi skåne seerne for, siger Jacob Riising, der efterhånden er ret rutineret i Grand Prix-sammenhæng. Sidste år stod han sammen med Louise Wolff i spidsen for showet, og så har han hele fem gange været vært ved børnenes MGP.

Latexdragten tilbage i Grand Prix

Derimod er det Esben Bjerres debut. Den 27-årige tv-vært udgør til dagligt den ene halvdel af Monte Carlo, der startede som en gigantisk radiosucces på P3, men i dag er blevet en tv-duo.

Dansk Melodi Grand Prix afholdes lørdag den 7. februar i Gigantium i Aalborg.

Sådan ser det kommende værtspar ud. (Foto: DR/Lars E. Andreasen)
Sådan ser det kommende værtspar ud. (Foto: DR/Lars E. Andreasen)
 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+