Rykkes: - Det er møgfrustrerende

De nuværende coronarestriktioner tillader ikke, at Reality Awards bliver afviklet med den ønskede efterfest. Derfor rykkes prisuddelingen

Christel Trubka vandt 'Årets bedste bryster' ved Reality Awards i 2021, og hun bliver dermed den foreløbigt sidste vinder af prisen. Der kommer nemlig ikke nogen ny vinder i 2022, hvor kategorien i stedet fokuserer på den 'hotteste' kvindelige og mandlige deltager. Foto: Jonas Olufson
Christel Trubka vandt 'Årets bedste bryster' ved Reality Awards i 2021, og hun bliver dermed den foreløbigt sidste vinder af prisen. Der kommer nemlig ikke nogen ny vinder i 2022, hvor kategorien i stedet fokuserer på den 'hotteste' kvindelige og mandlige deltager. Foto: Jonas Olufson

Reality Awards kan ikke afholdes som planlagt fredag 21. januar til næste år.

Det slår arrangøren Kit Nielsen fast over Ekstra Bladet og afslører, at der allerede ligger en ny dato klar. Prisuddelingen skal i stedet afvikles 18. marts, hvis ellers de til den tid gældende coronarestriktioner tillader det.

Årsagen til at det vanvittige awardshow flyttes, skyldes de nye restriktioner, som statsminister Mette Frederiksen annoncerede i sidste uge.

- Det er selvfølgelig møgfrustrerende, at jeg for andet år i streg skal ændre datoen, men vi følger naturligvis regeringens anvisninger og håber, at coronasituationen tillader, at vi til marts kan afvikle det fede show, der var planlagt med en kæmpe efterfest, siger arrangør Kit Nielsen.

Reality-veteranen Sidney Lee var blandt dem, som glædede sig til showet.

Næsten udsolgt
Hun fortæller, at billetsalget er gået godt, hvilket ironisk nok nu giver en masse ekstraarbejde.

- Billetterne var næsten udsolgt, så alle dem, der allerede har købt billetter, vil få nye billetter til 18. marts. Og skulle man være forhindret i at deltage på den nye dato, kan man få sine penge refunderet, siger Kit Nielsen.

Arrangøren ærgrer sig endnu mere, fordi hun selv så ekstra meget frem til showet i januar, men hun vælger at tage de positive briller på.

- Jeg synes selv, jeg har det bedste show i støbeskeen til dato, så selvom jeg igen må rykke showet, så glæder jeg mig stadig helt vildt til at afvikle det, siger arrangøren.

Det er ikke første gang, at coronavirus spænder ben for det gakkede show, som du kan se live lige her på Ekstra Bladet.

Sidste år måtte showet flyttes flere gange og endte med at blive afviklet i juni grundet coronarestriktionernes begrænsninger. Det satte dog ikke en begrænsning på showet, der atter engang stjal overskrifterne. Denne gang med politi, bryst-drama og de vanlige bommerter:

Se det her (+).

Igen i år kan du se hele Reality Awards eksklusivt her på ekstrabladet.dk.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til Ekstra Bladets nye podcast 'Kvindetribunalet' med Anna Thygesen herunder eller i din podcastapp. I denne uge handler det om Cecilie Beck og Inger Støjberg.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag