Sådan festede stjernerne til Distortion

Distortion fylder gadebilledet, og stjerner som Barbara Moleko, Ida Corr, Wafande og Sarah Grünewald var med på Vesterbro

Sarah Grünewald og hendes mand Rasmus Backhaus. Foto: Mogens Flindt
Sarah Grünewald og hendes mand Rasmus Backhaus. Foto: Mogens Flindt

København flyder med feststemning, musik og tomme øldåser i denne uge, hvor Distortion har fyldt gaderne til bristepunktet. Hundredtusindvis har meldt sig til festen, og stjernerne har ikke været sene til at hoppe med. På Vesterbro kunne man støde ind i både musikere og en festglad tv-vært.

Med en spand i hånden, et sugerør i munden og en guldkæde smykket om hovedet kunne Barbara Moleko ses på sin Instagram. Sangerinden måtte da også selv kommentere sin alternative drinkspand med teksten: 'Så er der Distortion og en lille diskret cocktail'.

Altid glade Wafande optrådte onsdag med alle sine Donkey-drenge fra musikkollektivet Donkey Sound, da Distortion var på Nørrebro, og torsdag tog han en tur mere på scenen denne gang på Vesterbro. Med fødderne oppe på instrumentbrættet kunne man følge hans tur i bil på vej til scenen på Sønder Boulevard på hans Instagram-profil.

Kødbyen
- Distortion jeg kommer så hurtigt jeg kan, skrev den entusiastiske dancehall-stjerne og tilføjede det hurtige hashtag 'flying BMW'.

Vild med dans-værtinden Sarah Grünewald tog del i festlighederne i Kødbyen og at dømme efter hendes billede på Instagram, var det en kampklar og festglad værtinde bevæbnet med et stort smil og en lille havenisse i hånden. Under billedet skrev hun teksten 'Go'nat' og langede jokende ud efter sit jublende selskab i en række hashtags som 'dårlig energi' og "det siger mig ikke noget".

Ida Corr
Den ellers mørkhårede stjerne Ida Corr lagde et billede ud på sin Instagram, der viste hendes nye blonde lokker. Og med håret på plads var Ida Corr også klar til en tur forbi Distortion, afslørede hun med hashtagget 'next stop gaystortion'. Gaystortion var en fest på Distortion arrangeret af dem, som også står bag den årlige Copenhagen Pride.

Links til Instagram:

Se Grünewalds billede her

Og Wafandes billede her

Og Molekos billede her

Og Corrs billede her

5 kommentarer
Vis kommentarer