Se billederne: Så pivfræk er Grand Prix-sangerinde i virkeligheden

Front-kvinden i 'Veronicas Illusion' stillede op i en tyk sports-jakke ved aftenens Melodi Grand Prix, men bag den tykke polstring gemmer der sig noget af et syn

Sangerinden Veronica Jensen trådte til aften ud på den store Grand Prix-scene iført en tyk sports-jakke og en nederdel, der gik hele vejen ned over knæene.

Det er dog ikke fordi, den smukke sangerinde har noget at skjule.

For inde bag polstringen har den 32-årige Grand Prix-deltager et udseende, som de fleste piger vil være misundelige over, og de fleste mænd vil beundre.

Så lidt tjener Grand Prixstjerner

Ifølge sangerinden er der dog en klar grund til, hun har valgt at iføre sig et mere tækkeligt outfit i årets store Melodi Grand Prix.

- Jeg har haft klare overvejelser bag mit outfit til i aften. Jeg vil gerne have, at både voksne og børn kan se det, uden at mit tøj stjæler fokus på en træls måde. Det skal være stemningen, musikken og showet, de fokuserer på og ikke min krop, siger Veronica Jensen og uddyber:

- Det med at vise for meget af sig selv kan godt tage fokus fra, hvad du laver, og jeg vil gerne have, at mine forældre ikke sidder og bliver pinlig over mig eller tænker 'hvad laver hun dog', siger sangerinden, som dog nok ville få mange mænd til at følge ekstra godt med i Melodi Grand Prix'et, hvis hun stillede op i noget mere udfordrende tøj som på billederne herunder:

Heicks frække nøgenbillede genoplives

På trods af at den 32-årige sangerinde ikke ligefrem har noget at være flov over, har hun altid haft det svært med at vise for meget hud, fortæller hun.

-  Jeg har alle dage gerne villet være tildækket, siger Veronica Jensen, som derfor har haft svært ved at få taget af udfordrende billeder, når hun har poseret til photoshoots og lignende.

- Jeg havde mange problemer i starten, og det havde meget at gøre med, hvordan jeg så mig selv. Der er mange piger, der lider af at være selvkritiske, og jeg er bestemt en af dem. Jeg har dog vænnet mig lidt til det efterfølgende. Man bliver nødt til at træde ud af sig selv og gå ind i en arbejdsrolle, når man laver de her ting, fortæller Grand Prix-stjernen.

Veronica Jensen optrådte til aften i en lang nederdel og en tyk sports-jakke ved Melodi Grand Prix'et. (Foto: Mogens Flindt)
Veronica Jensen optrådte til aften i en lang nederdel og en tyk sports-jakke ved Melodi Grand Prix'et. (Foto: Mogens Flindt)

De fik eget hashtag: Husker du Simones Bryster?