Se det her: Anja brød sammen foran pressen

Anja Nissen kørte med klatten på pressekonferencen efter torsdagens semifinale

Anja Nissen blev rørt til tårer på det efterfølgende pressemøde. Video: Lars Sejr

Anja Nissen kørte med klatten på pressekonferencen efter torsdagens semifinale, hvor hun kvalificerede sig til lørdagens finale ved Eurovision.

Faktisk var danskeren så populær, at man fra Eurovisions side måtte frabede sig flere spørgsmål til den danske skønhed, så de andre deltagere også kunne få noget opmærksomhed.

Anjas triumf: - Nu skal vi i top-3

Men selv om danskeren kørte med klatten, så var der ét spørgsmål, der fik hende til at bryde ud i tårer foran den samlede presse.

Et spørgsmål fra salen fik Anja Nissen til at bryde sammen. Foto: Mogens Flindt
Et spørgsmål fra salen fik Anja Nissen til at bryde sammen. Foto: Mogens Flindt
 

Spørgsmålet omhandlede hendes familie, der er rejst hele vejen fra Australien for at følge deres barn- og barnebarn, og det blev for meget for Anja på en aften, hvor hun i forvejen havde været hele følelsesregistret igennem.

Åh nej! Disse Eurovision-babes kan slukke Anjas drøm

Videoen med Anja kan ses over artiklen, og efterfølgende var hun overrasket over sin egen reaktion.

- Det var jeg. Det kom som en bølge, og så græd jeg bare. Men det er det, der sker, når man åbner sig. Jeg vil bare være ærlig og jeg ved det ikke. jeg vil være mig selv. Det er alt, jeg gør, smilte hun efter succesen var i hus.

Inden da var hun ellers lutter smil. Anja Nissen jubler på scenen efter at være gået videre til finalen. Foto: Mogens Flindt
Inden da var hun ellers lutter smil. Anja Nissen jubler på scenen efter at være gået videre til finalen. Foto: Mogens Flindt
 

En del af årsagen til reaktionen var, at hun begyndte at tænke på alt det, som hendes familie har gjort for hende gennem årene.

- Der er ikke nogen, der har spurgt til min familie før, og min mor har været det mest fantastiske menneske nogensinde. Hun har støttet mig hele rejsen og har kørt mig rundt til konkurrencer og optrædener, da jeg var lille, fordi jeg ønskede det. Min far har været en livscoach, der har sagt, at han tror på mig, og at jeg kan gøre det, at jeg skal forblive fokuseret. Det samme med mine bedsteforældre, siger hun og sender en lille hilsen til vennerne i Danmark og Australien.

- Mine bedste venner i Australien har sendt mig beskeder, og mine venner i Danmark har også skrevet, at de ikke kan vente, til jeg kommer hjem og fejrer det med dem. Det er bare... Wauw, siger en glad Anja Nissen.

Hun skal nu til at forberede sig. For lørdag venter finalen.