Skyland Beach Festival refunderer penge til nogle gæster

Folk, der skulle have været til Skyland Beach Camp, kan få penge tilbage eller flyttet billetten til næste år

Skyland refunderer penge til de gæster, der skulle være ankommet søndag. Foto: Skyland
Skyland refunderer penge til de gæster, der skulle være ankommet søndag. Foto: Skyland
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

De gæster, som skulle være ankommet til Skyland Beach Camp søndag, vil få mulighed for at få refunderet deres billetpenge.

Det oplyser festcampingpladsen på Facebook.

Fredag i denne uge meddelte Skyland Beach Camp, at festbegivenheden havde besluttet sig for at lukke som følge af politiets anbefaling.

Det efterlod et spørgsmål om, hvad der ville ske med billetterne for de gæster, der havde købt adgang til festcampingpladsen fra søndag til fredag i næste uge.

Men det er der nu kommet afklaring omkring.

- Team Skyland har siddet i forhandlinger hele dagen og kan nu meddele, at alle uge 28 gæster får refunderet deres penge.

- Dette gælder entrébilletten, tipileje og campingvogntillæg (eksklusiv billetgebyr). Vi vil bestræbe os på at refundere pengene inden for 14 dage, står der i Facebook-opslaget.

Bjørn Pedersen, medstifter og arrangør af Skyland Beach Camp, forklarer, at flere ting har gjort det muligt at tilbyde en refundering af billetterne.

- Campingpladsen, som vi har lejet os ind på, har tilbagebetalt de penge, vi gav i leje. Og vi har selv været i lommerne for at give de unge mennesker deres penge tilbage, siger Bjørn Pedersen.

Han tilføjer, at arrangøren har bedt en advokat om at hjælpe med at finde ud af, om der kan kræves kompensation for lukningen af arrangementet.

Ud over muligheden for at få refunderet penge tilbyder Skyland Beach Camp også sine gæster, at de kan få overført deres billet til næste års arrangement.

Ifølge arrangøren bliver næste års arrangement efter det oprindelige koncept med blandt andet koncerter og diskotek.

Første omgang af dette års Skyland Beach Camp fandt sted fra 28. juni til 3. juli.

Her havde omkring 1500 unge holdt ferie og festet på festcampingpladsen, der strækker sig over et stort område i Øster Hurup i Nordjylland.

Til at starte med havde arrangørerne fået tilladelse af politiet til at gennemføre arrangementet, fordi det netop strakte sig over et stort område.

Derved mente man, at det ikke stred imod forbuddet mod arrangementer med over 50 personer.

Men efter at have patruljeret området løbende ændrede politiet holding, og i stedet blev arrangørerne rådet til at lukke arrangementet, da man alligevel vurderede, at det var i strid med forsamlingsforbuddet.

Du kan se Skylands Facebook-opslag herunder:

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+