Smider 76 kilo: Dansk realitystjerne er ikke til at kende

Camilla Framnes fra ’De unge mødre’ har tabt sig 76 kilo, og hendes udseende har ændret sig drastisk

Camilla Framnes har tabt sig 76 kilo, siden hun i 2005 blev en del af ’De unge mødre’. Foto: Privatfoto
Camilla Framnes har tabt sig 76 kilo, siden hun i 2005 blev en del af ’De unge mødre’. Foto: Privatfoto

Camilla Framnes har forandret sig en hel del, siden hun tilbage i 2005 blev en del af programmet ’De unge mødre’ på Kanal 4.

Hun har nemlig tabt sig 76 kilo, og det var derfor en helt ny Camilla Framnes, som Ekstra Bladet mødte fredag aften på den røde til Reality Awards 2018.

Her strålede hun i en blå, tætsiddende velourkjole, og ifølge Camilla Framnes var der en særlig grund til, at smilet var ekstra stort, da hun gik ned ad den røde løber med sin mand Kevin.

Verdensstjerne er ikke til at kende: Kiloene rasler af

- Jeg har jo tabt mig 76 kilo på få år, så man kan godt sige, at det er en ny Camilla. Jeg er 176 høj, og jeg har en sund BMI for første gang. Det var målet, så jeg er så glad, sagde hun med et stort smil.

Sådan så Camilla Framnes ud, da Ekstra Bladet mødte hende til Reality Awards 2018. Hun har tabt hele 76 kilo. Foto: Mogens Flindt
Sådan så Camilla Framnes ud, da Ekstra Bladet mødte hende til Reality Awards 2018. Hun har tabt hele 76 kilo. Foto: Mogens Flindt

Der er sket en stor forandring for Camilla Framnes, der i dag jubler over sit flotte vægttab. Foto. Privatfoto
Der er sket en stor forandring for Camilla Framnes, der i dag jubler over sit flotte vægttab. Foto. Privatfoto

Kæmpet med vægten
Camilla Framnes har kæmpet med kiloene i mange år, og siden hun blev en del af ’De unge mødre’ har danskerne kunnet følge hendes kamp for at tabe sig.

Den unge mors vægttab tog for alvor fart, efter hendes yngste søn Victor kom til verden i 2015, og siden dengang er kiloene raslet af. Men selvom Camilla Framnes på få år er gået fra 148 kilo til 72 kilo, så er hun ikke i mål med vægttabet endnu.

Vild forvandling: Så meget har 'Robinson'-deltagerne tabt sig

- Jeg har tabt mig de 76 kilo, og jeg er i gang med de sidste tre kilo. Tre kilo er jo ingen ting i forhold til, at man har tabt sig 76 kilo, men de sidste tre kilo: for satan, hvor er de hårde. For et er, at jeg kan sagtens tabe mig tre kilo, men problemet er at holde dem, sagde hun til Ekstra Bladet og fortsatte:

- I dag har jeg faktisk den første uge, hvor jeg har givet mig selv lov til bare at spise. For de sidste mange år har det handlet om vægttab, og at man skulle tænke sig om, men der skal også være plads til at leve. Det er jo det, det handler om. Jeg elsker mad, og jeg tænker mad, og det vil jeg altid gøre, selvom jeg har tabt 76 kilo.

Vild forvandling: Dansk reality-babe er slet ikke til at kende

Herunder kan du se billeder af Camilla Framnes, som hun så ud inden vægttabet.

 

Camilla Framnes vejede på et tidspunkt 148 kilo. Foto: Privatfoto
Camilla Framnes vejede på et tidspunkt 148 kilo. Foto: Privatfoto

Camilla Framnes vejede her 148 kilo. Foto: Privatfoto
Camilla Framnes vejede her 148 kilo. Foto: Privatfoto

Camilla Framnes med sin ekskæreste. I dag er hun 76 kilo lettere. Foto. Pelican Pictures
Camilla Framnes med sin ekskæreste. I dag er hun 76 kilo lettere. Foto. Pelican Pictures

Kalorietælling og træning
Ifølge Camilla Framnes har hun opnået det flotte vægttab ved at ændre sine kostvaner og dyrke en masse motion.

- Jeg tæller kalorier, og jeg laver sådan et ’reality tjek’ af mig selv hver tredje måned, hvor jeg tæller mine kalorier og vejer min mad, fordi når man har spist rigtig meget, som jeg har gjort, og stadig elsker mad, så er det vigtigt at lave et tjek, så jeg er sikker på, at de portioner, jeg øser op, bliver ved med at holde stik, sagde hun med et grin.

Dansk skuespiller i vild forvandling: Kiloene rasler af

- Jeg er jo sådan en, der tænker på, hvad jeg skal spise næste gang, selvom jeg lige har spist, tilføjede hun.

I 2017 gennemgik Camilla Framnes en operation og fik fjernet overskydende mavefedt, og siden operationen har realitystjernen for alvor fået gang i træningen, og det har hun kunnet se på vægten.

- Efter min maveoperation er jeg jo også begyndt at træne rigtig meget cardio og styrke. Jeg skal gerne træne tre gange om ugen, men lige nu træner jeg hver dag, fordi det fede ved at træne, det er, at når jeg træner, så kan jeg spise endnu mere, sagde hun grinende til Ekstra Bladet.

Tro på dig selv
I løbet af sit vægttab har Camilla Framnes udgivet bøger og holdt foredrag rundt omkring i landet om vægttab, og hvordan man sikrer sig et vægttab, der holder.

Hun har derfor også et par gode råd til de danskere, der sidder hjemme i stuerne og ønsker at tabe sig.

- Mit bedste råd må være at notere ned, hvad man spiser, for det, der er rigtig vigtigt i forhold til et vægttab, er, at man sætter ind med små forandringer. Når man gør det, så sikrer man sig et varigt vægttab, fordi du sætter ind med små skridt, sagde hun.

Vild forvandling: Dansk komiker er slet ikke til at kende

Ifølge Camilla Framnes har det for hende handlet meget om at ændre de usunde vaner.

- Et vægttab handler jo om vaner, og når du har indlært dig nogle nye vaner og for eksempel stopper med at sidde og spise chips og dip om aftenen og i stedet tager en gulerod, så sikrer man sig et varigt vægttab, for hvis du ændrer dine vaner, så skal du nok nå i mål, sagde hun til Ekstra Bladet og fortsatte:

- Og så skal man bare tro på sig selv ’big time’ og give sig selv ros og troen på, at man kan. For der er ingen tvivl om, at da jeg stod der og vejede 148 kilo, der havde jeg ikke troen på mig selv, og det skal man have. For det kan lade sig gøre.

Slut med ’De unge mødre’
Selvom Camilla Framnes har travlt med sit vægttab og sin familie, så kommer vi til at se meget mere til hende på skærmen i fremtiden.

Hun er nemlig vært på Kanal 4’s nye program ’Mødregruppen’, som snart bliver sendt på online-kanalen DPlay. I programmet skal flere af de ’De unge mødre’-deltagere svare på spørgsmål og hjælpe hinanden igennem forskellige dilemmaer.

- Jeg er lige startet med at lave programmet ’Mødregruppen’, hvor jeg er vært, så det er mega fedt, og lige præcis i dag har jeg lavet de sidste optagelser til første omgang og har mødt nogle af de nye piger, så det er mega sjovt, og man får nogle rigtig gode bekendtskaber, men man får også talt om nogle meget ømtålelige emner, fortalte Camilla Framnes.

Verdenskendt realitystjerne i vild forvandling

Samtidig afslørede hun, at der for hendes vedkommende ikke bliver mere ’De unge mødre’.

- Jeg er ikke færdig med tv, men i forhold til ’De unge mødre’, så er jeg helt færdig. I forgårs har jeg faktisk sagt til produktionen, at jeg ikke ønsker at deltage i programmet længere, fortalte hun, inden hun med sin mand under armen valsede ind i den store sal på Docken i København for at se showet til Reality Awards.

Se flere billeder af Camilla Framnes’ vilde forvandling herunder.