Annonce:
Annonce:

Stort drama på scenen: Slog hovedet i gulvet

En storstilet teaterforestilling blev fredag aften afbrudt, efter en skuespiller faldt og slog hovedet i scenen på Odense Teater. Tilskuer troede det var en joke

En ulykke på scenen betød, at Odense Teater måtte afbryde storstilet Shakespeare-stykke fredag aften. Billedet er fra en anden aften. Foto: Emilia Therese/Odense Teater
En ulykke på scenen betød, at Odense Teater måtte afbryde storstilet Shakespeare-stykke fredag aften. Billedet er fra en anden aften. Foto: Emilia Therese/Odense Teater
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Dramaet nåede helt ud til de bagerste rækker på Odense Teaters Store Scene fredag aften.

Under den storstilede helaftensforestilling 'Det Europæiske Slagtehus' udfoldede sig nemlig en scene, der ikke var en del af manuskriptet.

En af teatrets mandlige skuespillere skvattede på scenen og slog hovedet i gulvet, hvilket betød, at forestillingen måtte stoppes.

Det oplyser kommunikations- og marketingschef Morten Skov til Ekstra Bladet

- En mandlig skuespiller falder uheldigt på scenen og slår hovedet. Efter at have sundet sig lidt, beslutter vi, sammen med forestillingslederen, at skuespilleren skulle til observation hos lægen, og forestillingen skulle stoppes.

Han vil ikke oplyse, hvilken skuespiller, der er tale om, af hensyn til GDPR-reglerne.

Annonce:

- Troede det var en joke
Forestillingen, som instruktør Tue Biering står bag, er ifølge teatret en 'legesyg og uortodoks' fortolkning af hele otte Shakespeare-stykker, der er klasket sammen til ét, moderne stykke.

Forestillingen var så atypisk, at tilskuerne først slet ikke troede på, at forestillingen var afblæst.

Det fortæller 55-årige Jeanette Mikkelsen, der havde købt billetter til showet.

- Jeg troede bare, det var en del af spillet. Men så kom der en lydmand på scenen, der sagde, at forestillingen var stoppet, fordi der var en, der var kommet alvorligt til skade.

- Men vi blev siddende, fordi vi troede, det var en joke. Jeg var blevet varslet om, at der ville ske noget overraskende i forestillingen, og alle blev bare siddende. Først da de begyndte at tænde lysene og åbne dørene, gik det op for os, at det nok ikke var en joke, siger hun til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der sker lidt af hvert i Tue Bierings 'Det Europæiske Slagtehus'. Foto: Emilia Therese/Odense Teater
Der sker lidt af hvert i Tue Bierings 'Det Europæiske Slagtehus'. Foto: Emilia Therese/Odense Teater
 

Registrerede det ikke
Samtidig var der så meget gang i den på scenen, at Jeanette Mikkelsen slet ikke opdagede, da skuespilleren faldt.

Annonce:

- Skuespillerne sagde bagefter, at han gled på scenen og slog hovedet. Men det har vi ikke registreret, for der sker simpelthen så meget på scenen, siger Jeanette Mikkelsen.

Hun er ærgerlig over episoden og håber at få mulighed for at se det - ifølge hende anbefalelsesværdige - stykke igen.

- Jeg håber, at det ikke er så alvorligt, at de bliver nødt til at aflyse det hele. Jeg vil i hvert fald gerne se det igen, siger Jeanette Mikkelsen.

'En god løsning' på vej
Teatret melder, at skuespilleren har været til lægen, men at det endnu er uklart, om han kan spille igen til forestillingerne lørdag og søndag.

Morten Skov oplyser, at kunder med billetter til forestillingen kan forvente et svar senest lørdag formiddag, hvor eventuelt berørte kunder vil få besked direkte på mail.

- Vi træffer en beslutning så hurtigt som muligt, lyder det fra kommunikationschef Morten Skov.

Hvis forestillingerne ender med at blive aflyst,  vil kunder, der allerede har betalt, blive tilbudt en form for kompensation.

Annonce:

- Det skal vi nok finde en god løsning på. Enten får de tilbudt ombytning eller en form for refusion, siger Morten Skov, der dog endnu ikke kan sige, hvilken løsning det bilver.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: