Tag den, Roskilde: Her stormer de festival-hegnet

Det lykkedes ikke for gæsterne på årets Roskilde Festival, men i England stormer publikum stadig indgangene

Roskilde Festival har efterhånden regnet ud, hvordan man undgår at ivrige gæster vælter hegnet for at komme ind, men på den engelske Wireless Festival er man endnu ikke kommet problemet til livs.

Den London-baserede festival løb af stablen i weekenden 3. til 5. juni, og allerede på førstedagen var der problemer med at holde folk uden gyldig billet på ydersiden af festivalens hegn.

Optagelserne over artiklen stammer ifølge engelske Metro fra fredag aften, hvor rapperen Lethal Bizzle spillede på en af festivalens mindre scener.

Her kan man se hvordan omkring 100 mennesker prøver at bryde gennem en lukket indgang. I håb om at få den låste port op bliver der hevet og flået, indtil en vagt giver dem en hjælpende hånd ved at åbne porten indefra.

Det får folk til at strømme ind i et omfang så sikkerhedsvagterne ikke kan stille noget op. På optagelserne fanger de faktisk kun en person uden billet - en mand som ikke var en del af flokken, men prøvede at komme igennem på egen hånd.

- Det her var et isoleret tilfælde, som blev håndteret hurtigt uden nogen kom til skade, og gerningsmændene blev fjernet på en ellers succesfuld første dag, udtalte en talsperson for Wireless Festival efterfølgende til Metro.

Her er det rapperen Tyler, the Creators koncert på den amerikanske SXSW Festival i 2014, som bliver stormet. Senere blev rapperen anholdt for at have opfordret til urolighederne:

Underholdning TV: Kendt rapper anholdt for optøjer

6 kommentarer
Vis kommentarer